Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 956 759
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Не, не мисля, че идеята за бан по седмица е удачна.
Аз ще отключа темата, а после Татт ще мине да я заключи Simple Smile

# 436
  • ту тук, ту там
А игрите във форума не бяха ли против правилата?

# 437
Здравейте, желая да информирам майки, които искат да сготвят вкусно домашно пиле на децата си във вашия сайт. Можете ли да ми информирате как би трябвало да го направя?

# 438
  • КиТ
А нали грешката 500 беше локализирана  newsm78 туко що ми се появи в 9:42 Tired

# 439
  • Sofia
А нали грешката 500 беше локализирана  newsm78 туко що ми се появи в 9:42 Tired
Да, локализирана е, но за фиксирането и се изисква ресурс. Имаме го предвид.
Здравейте, желая да информирам майки, които искат да сготвят вкусно домашно пиле на децата си във вашия сайт. Можете ли да ми информирате как би трябвало да го направя?
Рекламата тук е регламентирана. Ако желаете такава, може да се свържете с рекламния отдел на info@neg.bg или reklama@neg.bg

# 440
# 441
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И какво за този профил?
Татти е отговорил на жената в поста над твоя. Не ти е достатъчно ли?

# 442
  • София
И какво за този профил?
Татти е отговорил на жената в поста над твоя. Не ти е достатъчно ли?

Очевидно не, след като постоветете ѝ са изтрити. Логично, като се има предвид, че тя беше рекламирала, преди Татти да ѝ отговори.

# 443
Желая профилът ми да бъде замразен, моля!

# 444
На всички е ясно, че моралът, доброто възпитание и чувството за мярка се свързват основно с личността на приносителя им.
Но все пак, когато човек е с ранг на представител на една голяма и влиятелна общност, би следвало да има и адекватно поведение.

Демонстрираната от "BG-MAMMA Team Member" Линдичка арогантност, махленска разпищоленост и провокативни постове на ръба на правилата, правят много лоша услуга на сайта, особено и най-вече в светлината на всеобщата ни надежда, че най-после, след всички промени, администрацията на сайта ще се върне към добрите традиции и практики, които (все още) ни задържат тук  Tired

# 445
Тъкмо идвам със същото. Модераторите трябва да избягват личното отношение или поне така пише  тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23714.msg3135609#msg3135609

Това се отнся и за Адри и за Линдичка.

# 446
  • Sofia
Линдичка няма общо с модерацията на форума и администрацията на сайта и участието и в темите е само и единствено като потребител. Има си мнение по въпроса и го изразява. Рангът и не и дава никакво предимство за да претендирате, че злоупотребява с него. Напротив.
Следя развитието на темата и не мисля, че е преминала границите повече от останалите участници. Показателен факт е, че не съм трил нищо от дискусията. Ако имаше какво да се арбитрира, бих се намесил.
Не виждам проблем и с участието на Адри́ в темата. Модераторските и права и задължения са в съвсем различна част от форума.

# 447
  • Ямбол
Това можеше да го обясни на Корделия, след като тя ѝ каза какъв ѝ е рангът, а не да я праща на Спа и да дрънка други работи, които сама определи като иронични. Аз мисля, че Корделия се засегна от това, че потребител с такъв ранг ѝ се подиграва.
Допускам да има и друга причина, но усещането, очевидно не само у мен, остана такова.

# 448
  • Sofia
Корделия пък държеше да сподели съня си. Надали се е разстроила от ранга на опонента си.
Публикациите и на двете си стоят, както е видно.
Лиляна, намирането на ПОДОБНИ кусури точно от Вас е проява на изключително чувство за хумор.
Оценявам го!

# 449
Адри държеше да уточни, че е пила кафе с Линдичка и детето и било спокойно. Две тийм мембърки срещу всички. Все пак благодаря за отговора мислех, че ще остане без отговор, но ме опровергахте.

Общи условия

Активация на акаунт