Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 956 742
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 420
  • В Космоса
Е, не може ли плюещите да бъдат предупредени, ами да се лишим от нещо забавно заради тях?

# 421
  • Ямбол
Що да се трие, нека си стои да се вижда кой плюе и кой е развалил темата.

# 422
Модератор веднъж не писа в темата, а и за ключа нищо не обясниха.

# 423
  • София
Нямах време. Мога да я поизчистя и да я отключа като в 1вия пост се постне защо и как.
Последните доклади са само за тази тема.

# 424
Отключете я, моля.

# 425
  • Другата България
Е, не може ли плюещите да бъдат предупредени, ами да се лишим от нещо забавно заради тях?
Подкрепям. Но всички "плюещи", анонимни, завоалирани, неанонимни...темата имаше потенциал, просто трябва да сме по-сдържани. И себе си слагам в това число. Peace
Не е единствената такава, в която не се пише по същество, но тук се прекали, още от пускането ѝ днес. Адмирации на Ники за идеята.  bouquet

# 426
Аз таман мислех да се включа и я заключихте . Язък Grinning

# 427
Благодаря ти, че ни предлагаш втори шанс, Ан Мари, но аз лично не съм оптимист, че нещо ще се промени. Според мен, пак ще има напливи за борби в кал.

Ако останалите много искат, може да направим опит да я спасим - ще коригирам първи пост до по-ясен и категоричен - но не знам дали ще има полза.

# 428
Нали осъзнавате, че няма да спрат плюнките с опция анонимен. Беше интересно, но се губи смисъла. Всеки пише анонимно и няма как да се играе.

# 429
Ще трябва и модератор да хвърля по едно око.

Ако модератор дава БАНан за една седмица при плюене анонимно, може и да има ефект.

# 430
  • Другата България
От нас зависи, Ники. Има интерес като гледам.
Е нали това е идеята - да се пише анонимно.

# 431
  • София
Нали осъзнавате, че няма да спрат плюнките с опция анонимен. Беше интересно, но се губи смисъла. Всеки пише анонимно и няма как да се играе.
Това влезнах и  аз да напиша.

# 432
Ако модератор дава БАНан за една седмица при плюене анонимно, може и да има ефект.

# 433
Да, Мери, но Ники каза да се публикува анонимно само ако се играе, а не за да изразим...нехаресването си към някой.

# 434
  • Другата България
Да, Мери, но Ники каза да се публикува анонимно само ако се играе, а не за да изразим...нехаресването си към някой.
Съгласна.
Но аз останах с впечатление, че то беше част от играта, ако може така да се каже. Анонимните постове имам предвид.

Общи условия

Активация на акаунт