Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 956 483
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 405
# 406
  • София
И пак да си кажа - след 2-3 влизания / излизания в профила ми (без да коригирам нищо!) пак си имам аватар!

Цяла сага се заформи. Мисля да си почина тази вечер  Simple Smile и утре да видим дали аватара пак ще ми играе номера.

# 407
  • София
И пак да си кажа - след 2-3 влизания / излизания в профила ми (без да коригирам нищо!) пак си имам аватар!

Цяла сага се заформи. Мисля да си почина тази вечер  Simple Smile и утре да видим дали аватара пак ще ми играе номера.
Линка в профила ви беше ок. Предполагам нещо от самия сайт, в който сте качили снимката.

# 408
  • София

Аз в момента не виждам аватара.

# 409

Аз в момента не виждам аватара.
Аз също.

# 410
Как са изчезнали двете картинки от подписа ми ? На какво се дължи?

# 411
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз едната я виждам. Най-вероятно временен срив в хостинга, в който са качени картинките.  Peace Няма връзка с форума.

# 412
  bouquet Сега видях ,че хостинга дава грешка .

# 413
Към кой модератор да се обърна за съдействие - искам да помоля да се добави кратка информация в първи пост на една от темите в Туризъм?

# 414
  • София
Към кой модератор да се обърна за съдействие - искам да помоля да се добави кратка информация в първи пост на една от темите в Туризъм?
Пишете ми на лично.

# 415
Току-що видях, че тази тема е заключена. Моля да бъде изтрита - няма никакъв смисъл да стои така.

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 22:31 от Nickkie

# 416
Не съм сложила правилно линка, извинявайте  Embarassed

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 22:32 от Nickkie

# 417
  • В Космоса
Тамън се засилих да пиша и предложения да давам, то заключено. Едно интересно нещо не може да се заформи, значи... Защо я триете, хайде още един шанс!

# 418
Акаша, не знам по чие предложение е заключена, но със сигурност няма нужда да питам защо е заключена - то е очевидно - защото модераторите ще трябва само с нея да се занимават и защото не е имало и половин час, в който да върви нормално и да не се използва за плювалник.  Tired

Затова и предлагам направо да се изтрие, със сигурност не допринася с нищо градивно или хубаво за форума.

# 419
Б еше интересна темата ти,  Ники. Жалко, че се размятаха плюнки.

Общи условия

Активация на акаунт