Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 609
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 4 830
# 4 831
Благодаря!

# 4 832
  • София

Това няма спирка – преди няколко седмици пак досаждаше.

# 4 833
  • София
Преди време бях питала, но никой не ми отговори. Тъй като все още ми е актуално, питам пак:

В мобилната версия, по-дългите мнения не се показват целите, а има линк "виж целия пост". Когато въпросното мнение е първо на страницата (не първата страница на темата, а която и да е страница) при натискане на линка не се отваря и трябва да минавам на пълната версия за да го прочета. Няма такъв проблем с 2,3 и т.н. мнения на страницата.
Само при мен ли е този проблем?

# 4 834
В препоръчани теми, които се появяват в долния край на страницата, не стига че има теми, умрели преди години, ами и скандални такива, заключени от модератор от време оно.

# 4 835
Она, този бъг го оправиха скоро. Може би е уместно да дадеш конкретна тема, за да видим само при теб ли е така.

Виждам, че не е оправен бъга, затова за да не спамя ти давам темата, където се обсъждат подобни нередности - http://m.bg-mamma.com/?topic=985958.2865 .

Последна редакция: вт, 26 сеп 2017, 13:26 от Анонимен

# 4 836
  • София
Она, този бъг го оправиха скоро. Може би е уместно да дадеш конкретна тема, за да видим само при теб ли е така.

Виждам, че не е оправен бъга, затова за да не спамя ти давам темата, където се обсъждат подобни нередности - http://m.bg-mamma.com/?topic=985958.2865 .
Мерси. Ще пиша и там.
Последно ето тази тема http://www.bg-mamma.com/?topic=880015.3510;topicrefid=20 четох днес през телефона и имах проблем с първите мнения на страницата

# 4 837
В теми с анкета се случва, бях останала с впечатлението, че бъга е оправен. Даже имаше благодарности в цитираната от мен тема. Аз проверих, има го и на други места.

# 4 838
В мобилната версия, по-дългите мнения не се показват целите, а има линк "виж целия пост".
Натисни "Цитирай", така ще можеш да го прочетеш. В темите с анкети е този проблем.

# 4 839
Преди време бях питала, но никой не ми отговори. Тъй като все още ми е актуално, питам пак:

В мобилната версия, по-дългите мнения не се показват целите, а има линк "виж целия пост". Когато въпросното мнение е първо на страницата (не първата страница на темата, а която и да е страница) при натискане на линка не се отваря и трябва да минавам на пълната версия за да го прочета. Няма такъв проблем с 2,3 и т.н. мнения на страницата.
Само при мен ли е този проблем?

И при мен е така.

# 4 840
  • Sofia
Заложено е. Работи се по това.

# 4 841
В мобилната версия, по-дългите мнения не се показват целите, а има линк "виж целия пост".
Проблемът се проявяваше само при наличие на анкета в темата. Отстранен е и е качена промяната. Моля, ако забележите някакво ново нетипично поведение на функционалностите в мобилната версия на първа страница в тема, пишете ни отново. Благодаря!

Използвам случая да информирам, че през следващата седмица се очаква публикуването на голям ъпдейт, съдържащ както отстраняване на бъгове в мобилната и десктоп версията, така и допълнителни функционалности за мобилната версия. След публикуването им промените ще бъдат описани детайлно в нарочната за целта тема.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 13:00 от Mamma

# 4 842
Здравейте направих нова тема в категория - образование - извънкласни занимания, получих и e-mail, че имам нов отговор, но когато от самото писмо дадох бутона "Прочети" ми изписа "Грешка 404
Страницата, която търсите, не е намерена.
Молим да ни извините." може ли някой да ми каже защо така се е получило?
П.П. не си виждам и направената от мен тема.

# 4 843
  • Sofia
Явно е изтрита.

# 4 844
  • София
Здравейте направих нова тема в категория - образование - извънкласни занимания, получих и e-mail, че имам нов отговор, но когато от самото писмо дадох бутона "Прочети" ми изписа "Грешка 404
Страницата, която търсите, не е намерена.
Молим да ни извините." може ли някой да ми каже защо така се е получило?
П.П. не си виждам и направената от мен тема.
Отговорът е в Правилата на форума.

Общи условия

Активация на акаунт