Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 620
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 4 845
Т.е. да я пусна наново

# 4 846
  • София
Не, разбира се.

# 4 847
Нерегламентираната реклама не е допустима. Системната такава води до ограничване на профила на потребителя.
Моля, припомнете си правилата на форума и ако желаете да рекламирате, обърнете се към рекламния ни отдел.

# 4 848
Срещала съм няколко пуснати теми които са с такава цел, но не са спрени. Защо?

# 4 849
Вие питате за дадена школа, а в след няколко дни директно я препоръчвате. Нееднократно.

# 4 850
Виждала съм потребители, които дирекно си предложиха курсове дали у тях,дали да ходят при клиента,а някои и предлагаха и по скайп.Те не са изтрити.Седят си.Ако заради това ми изтрихте темата добре съгласна съм, но тогава трябваше и другите да изтриете,но те още си седят, а някои са от година.

# 4 851
  • София
Натисни бутона "Информирай модератор" в такива случаи. Аз така правя.

# 4 852
Има подфорум за обяви за частни уроци. Вашата обява не е подходяща за там, тъй като в този подфорум публикуват само частни лица и не се препоръчват школи. Ако в друг подфорум сте забелязали подобни обяви, моля информирайте модератор. Благодаря предварително!

# 4 853
А как мога да пусна тема там? Нямаше ли начин самата тема която пуснах да бъде преместена както виждам са направили на някой без да бъде трита?

# 4 854
Темата Ви е с цел реклама на въпросната школа и няма начин да бъде преместена.

Нерегламентираната реклама не е допустима. Системната такава води до ограничване на профила на потребителя.
Моля, припомнете си правилата на форума и ако желаете да рекламирате, обърнете се към рекламния ни отдел.

# 4 855
  • Sofia
Ти изобщо прочете ли какво ти отговориха?

# 4 856
  • Русе
 Явно не чете, ама настоява да си прави рекламата.

# 4 857
Аз прочетох много добре ама явно другите  които си правят рекламите от сорта "предлагам части уроци" като си написват имената,тел. номера,скайповете си ги местите. Явно те са с привилегии. Те също публикуват теми с рекламна цел като рекламират себе си. Задавам следния въпрос, ако пусна тема по същия начин както са го направили другите който сте ги изместили като си напиша имената и тел. номер  без да споменавам сайт ще се приеме ли?

# 4 858
  • София
Сериозно ли?!? Толкова ли е сложно да се прочетат правилата?

# 4 859
Да прочетох ги, но това което ме издразни, че за едни може, а за други не може. В тези часни уроци е пълно, а и в другата категория извънкласни занимания е същото положение. Никъде в тяхните обяви не пише че са платени, а до колкото четох в правилата трябва да е отбелязано. Трябва ли всичките обяви да ви ги постна, в който видимо има реклама (а според правилата е недопустимо) и както казах те се саморекламират със имена, тел. номера и т.н.
И Amber не настоявам да си правя рекламата просто виждам какво са направили другите без никой да ги закача, а напротив от една тема чисто и просто са ги премести ли, а уж рекламата била недопустима. Кажете на кой от вас да постна всичките абонати с реклами?

Общи условия

Активация на акаунт