Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 636
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 4 860
  • София
Ще го напиша бавно, защото явно не можете да четет бързо:
Ако давате частни уроци - пуснете си темата в подфорума за частгни уроци.
Ако си рекламирате школата - свържете се с рекламния отдел за да можете да го правите .
Ако виждате други, които си рекламират школите и са пропуснати от модераторите - натиснете линк "информирай модератор" под мнението им.

# 4 861
Пиша за втори път - използвайте функция "Информирай модератор" за онези постове, които според Вас не са допустими. Всека една публикация ще бъде прегледана от модераторския екип и ако се установи нарушение, потребителят ще бъде санкциониран.

Вие не предлагате частни уроци от физическо лице, а от името на школа, т. е. обявата Ви ще бъде отново изтрита, а профилът Ви - ограничен за системно нарушаване на правилата на форума.

# 4 862
  • София
След тази антиреклама, която си направихте, предлагам да не си правите труда с реклама.

# 4 863
Ама защо си мислите, че ще я пусна. Разбрах, че няма смисъл каквото и да напиша дори и безобидното да е поста ще ми е изтрит. Само се замислете дали другите които си пишат имената и тел.номера не са застанали зад някоя школа. Чисто и просто те са го написали по заобиколния път, а аз си го написах напрово без скрито покрито. И не съм съгласна, че е антиреклама и написах защо.

# 4 864
От сърце, Ви моля, не пускайте обява за чаСни уроци, на коЙто майките да изпращат тЯхните деца. Първо научете български и после учете другите на английски.
Извинявам се за спама. Можете да ме изтриете, няма да възразя.

# 4 865
Здравейте,къде мога да пусна тема,че търся да закупя дадено нещо.Благодаря.

# 4 866
  • Sofia

Никъде в този сайт. Peace

# 4 867
Обяви купувам/продавам

Но имайте предвид следното:
Цитат на: Mamma
Допускат се обяви за покупко-продажба само на бебешки стоки и артикули за бременни и кърмачки само за лична употреба в определените за това групи за обяви, спазвайки указаните в тях правила.

Достъп до групите за обяви имат само потребители с ранг от Новак нагоре (т.е. с поне 1 мнение в сайта).
Теми и мнения в тях могат да публикуват само потребители с ранг от Ентусиаст нагоре (т.е. с над 50 мнения)
ПРАВИЛА и ПОЛИТИКА на форумите!

# 4 868
Нормално ли е в рекламните теми с награди да участват профили, които са направени само с такава цел? Всичките им постове назад са само в теми, от които може да се спечели нещо. Очевадно говорим за мултиакаунтинг.

# 4 869
  • Sofia
При съмнения за мултиакаутинг ги докладвайте.
Ако се потвърдят, профилите се санкционират и/или дисквалифицират от участие в темите.

# 4 870

Грешка!
Съжалявам, нямате право да публикувате мнения в този форум.
на няколко пъти ми изписва това , възможно ли е да е от това, че интернет връзката ми се губи ?

# 4 871
Не. Не може да е от некачествена връзка с интернет, но е възможно, ако ползвате публична отворена компрометирана мрежа, анонимизиращи проксита или сте попаднали на IP, което е било ограничено поради нарушаване на правилата.
За да разберем какъв е проблемът и да можем да съдействаме, моля, ако се случи отново, отворете със същия браузер, през същата връзка сайта http://www.bgwhois.com - там, под полето за търсене пише Вашият ИП адрес е и следват поредица от цифри във вида xxx.xxx.xxx.xxx
Моля, копирайте  този IP адрес и изпратете информацията до admin@bg-mamma.com , като в мейла укажете и потребителското си име при нас.

# 4 872
От интернета ми е , нищо не ми отваря wifito след няколко опита ми изписва този текст, от мобилния нямам проблем, само от домашния интернет, който сега изчезна на цяло. Проблема не е във форума

# 4 873
Обадих се на доставчика си и ми потвърдиха, че интернета ми има постоянни прекъсвания. Добре, че поне с мобилния нямам проблеми Simple Smile

# 4 874
Обадих се на доставчика си и ми потвърдиха, че интернета ми има постоянни прекъсвания. Добре, че поне с мобилния нямам проблеми Simple Smile
Странното е, че и аз имам подобен проблем с интеренета, казаха ми да си купя по-силен рутер, защото моят(който доставчикът е предоставил) е слаб, а наоколо има с по 60 децибела по-силни. Вариант да се закачиш на празен канал, но не знам това как става.

Общи условия

Активация на акаунт