Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 957 897
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 220
Защо нямам възможност да трия мнение след като е пуснато?

Без да искам пускам 2 последователни мнения, отговаряйки на различни хора в темата. Правена ми е забележка за това от модератор, че нарушавам правилата по този начин и съответно като се случи, се опитвам да ги събера двете в едно - редактирам успешно първото, но второто не мога да изтрия, дори когато е последното мнение в темата, не е цитирано и т.н.

# 5 221
Нямате възможност да изтриете сам свой пост. Докладвайте втория пост на модератор и пишете в полето защо го докладвате. Постът Ви ше бъде изтрит.

# 5 222
Има две теми за Коледни подаръци 2017 и 2017/2018. Може ли да се заключи миналогодишната тема.

# 5 223
Благодаря за сигнала.
Миналогодишната тема вече е заключена и в нея е публикуван линк към актуалната от тази година.

# 5 224
Нямате възможност да изтриете сам свой пост.
Току-що го направих.

# 5 225
Нямате възможност да изтриете сам свой пост.
Току-що го направих.
Както и аз.

# 5 226
Потребителите имат право да изтриват постингите си само, в случай че мнението не е прочетено от друг потребител и след тяхното мнение няма други публикации

# 5 227
Здравейте,

Публикувах пост с линк към интересно видео и след коментара на потребител "Nazgul" на  30 ноем. 2017, 21:53 ч. (# 2 107 ):

http://www.bg-mamma.com/?topic=899406.msg35915641#msg35915641

съобщението ми липсва на посочената страница в линка по-горе. Проверих за съобщение за премахнат пост, но не открих такова и затова Ви пиша. Бихте ли ми дали повече информация?

# 5 228
Постът Ви е подходящ за тази тема:
Детски песнички, инструментали, текстове, стихове, приказки, онлайн забавления

Моля, запознайте се с правилата на форума. В тях е описано, че модератори и администратори не са задължени да уведомяват потребителите за изтриване на постовете им.

# 5 229
Благодаря за бързия отговор, ще преместя поста там, лека вечер Flowers Hibiscus

# 5 230
Може ли да ми посочите причината поради която е "изчезнал" мой пост в тази тема? Благодаря.

# 5 231
  • Sofia
Това е рекламна тема на точно определен домакински уред, представянето му  и ревюта за ползването му.
Оффтопиците, в които се бяхте впуснали с няколко други потребителя са премахнати.
Има предостатъчно принципни теми, където да изкажете мнението си за това колко бихте дали за електроника, както и с какво бихте или не бихте се съгласили със съпругата си.

# 5 232
Има предостатъчно принципни теми, където да изкажете мнението си за това колко бихте дали за електроника, както и с какво бихте или не бихте се съгласили със съпругата си.
Хм. Да разбирам ли, че ако пусна съобщение
Цитат
Какво мислите? Дочувам слухове, че нещо копчетата им за включване не работят!
в тема "Ох тези нови парогенератори" няма да има проблем? Или казано с думи прости, правилата в рекламните теми се различават като цяло от тези на форума.

п.с. Трудно мога да се съглася за Офтопик-а, след като мнението пряко беше свързано с параметрите на рекламирания уред. Grinning

# 5 233
  • Sofia
Изказали сте вече мнението си в темата.

# 5 234
Да. Тук сте прав.
Между другото не го приемайте като "даване на акъл", но ми се струва, че по логика и правилата на форума, коментиранта тема отново се е понапълнила с "оффтопици".

Общи условия

Активация на акаунт