Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 956 787
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
Защо заключихте темата за сутиените? Трито ли е преди ключа?
Пише защо. Да.
За да се отстрани трайно това, първо трябва да се оптавят няколко други неща. Знае се за проблема и се работи по въпроса. Благодаря.

# 541
  • ту тук, ту там
И аз благодаря!

# 542
Благодаря за отговора!

# 543
В други форуми съм срещала функцията за скриване на мненията на дадени потребители, дали тук е предвидена такава?

Скрит текст:
Особено в дългите теми ще е по-лесно да се следи дискусията между няколко от интересните потребители, чието мнение е важно за читателя. А и може по-лесно да се отсява занапред Peace

# 544
  • Телиш/Плевен
Опитах се да пусна анкета с възможност потребителите да гласуват с максимум 5 гласа, но не се получи. Не за първи път пускам анкета и досега не е имало такъв проблем. Може и аз нещо да бъркам, но ми се струва, че има някакъв проблем. За анкетата в тази тема става дума, ако може да я погледнете и да я оправите (да може да се гласува с до 5 гласа и потребителите да имат право да променят гласа си). Peace И ако е в мен проблемът, да ми кажете къде греша. Blush

# 545
  • София
Фиксната.

# 546
  • Телиш/Плевен
Благодаря много за бързата реакция!  bouquet

# 547
ИСКАМ ДА МИ ОБЯСНИТЕ КАК ДА СЕ ОТРЕГИСТРИРАМ ОТ ТОЗИ САЙТ - МНОГО ВИ МОЛЯ - ИСКАМ ДА ГО НАПРАВЯ НЕЗАБАВНО!!!!

# 548
  • КиТ
Грешка 500 отново  Peace

# 549
ВИЕ СТЕ "ГРЕШКАТА" - НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНИЯ САЙТ, КОЙТО СЪМ ПОСЕЩАВАЛА...ВИДЯХ, ЧЕ И ДРУГИ МИСЛЯТ КАТО МЕН - СЛАВА БОГУ, ВСЕ ОЩЕ ИМА ЗДРАВОМИСЛЕЩИ В БЪЛГАРИЯ!!!

НАПРАВЕТЕ НЕЩО ПО ВЪПРОСА - УМНИЦИ - И НИ ОТРЕГИСТРИРАЙТЕ - СЛЕД КАТО ТОВА Е ЖЕЛАНИЕТО НИ...

# 550
разочарована, при регистрацията си сте се съгласила с невъзможността профилът Ви да бъде изтрит, но може да бъде замразен. Ако желаете замразяване, моля пишете тук или на лс. Писането с главни букви е съвсем излишно - постът Ви ще бъде прочетен и ако е написан нормално.

# 551
ЛЕЛЕ - ТЕЗИ БЛОКИРАХА ЧАК...
ХАЙДЕ - КАКВО ЧАКАТЕ - ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ - ПРОТИВ ПРАВИЛАТА НА САЙТА - ЗАЩО ОЩЕ СЪМ В НЕГО?!?!?!?!?

# 552
Желанието на разочарована е удовлетворено - няма да има възможност да пише повече в бг-мамма.

# 553
Първото изображение в подписа на този потребител е над 200 пиксела височина.
Подписът на този потребител също надвишава позволения размер от 200 пиксела височина.
Подписът на този потребител също.

# 554
Защо мои постове в определени теми ми ги няма?  Изтрити ли са как и защо изчезват? Даже в 2-3 теми бях дала опцията да ме известяват отговори и това беше анулирано. Защо?

Общи условия

Активация на акаунт