Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 957 016
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ще редактирам в най-скоро време. Благодаря за напомнянето.

# 526
Благодаря за бързата реакция!  bouquet
Пропуснала съм от първия пост - първият линк е неработещ. Може да се приложи това.
Благодаря предварително за вниманието и реакцията и извинете, че го пропуснах по-горе. Embarassed

# 527
  • Ямбол
Моля Ви, "заковете" тази тема на първа страница.
Благодаря предварително!   bouquet

# 528
В момента излизат повече от непрочетените отговори.
Ако има един непрочетен, излизат всички постове от последната страница.

# 529
В момента излизат повече от непрочетените отговори.
Ако има един непрочетен, излизат всички постове от последната страница.
Присъединявам се. Това обаче не е само от днес, а периодически се появява, след което изчезва, след това пак се появява...

# 530
  • София
След много дълго зареждане на страницата се появяват и последните отговори.

# 531
Позиционирането на страницата става едва след пълното и зареждане.
За съжаление се ползва и доста външен код (гугъл, фейсбук, картинки от външни сайтове и т.н.) и понякога има забавяне, тъй като браузерът изчаква зареждането на този код.
В момента и аз забелязвам това забавяне, като най-вече то е при зареждането на гугъл кода - възможно е да има временен проблем в услугата на гугъл или свързаността - не е проблем от страна на сървъра и системата на BG-Mamma.

Ако забавянето продължи, временно ще изключим кода, който забавя.

# 532
Защо не мога да публикувам във рубриката "Гинекологични и репродуктивни консултации " Има ли някакви специални изисквания ,освен да си преживял дадена ситуация?

# 533
Групата е консултативна - всеки може да публикува тема-въпрос, но само специалистите от клиниката могат да отговарят.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=570332.0

Този подфорум е от типа ”Виртуален кабинет”, не е насочен към създаване на дискусии, а е предназначен за теми от вида "Въпрос-Отговор". Потребителите нямат право да публикуват мнения/отговори/въпроси в теми, публикувани от други потребители.

# 534
  • Телиш/Плевен
Тази тема е същата като тази, намират се в един и същ подфорум. Във втората не е публикувано от много време, но все пак не е заключена и според мен би могла да бъде продължена, след като отново е на дневен ред този въпрос. В нея са писали и една част от потребителите, които продължават да са активни в подфорума. Мисля, че темите или трябва да бъдат слети в една, или едната да се заключи. Peace

# 535
  • ту тук, ту там
Продължават да ми се самомаркират отговори като прочетени. Случва се в най-отваряните от мен теми.

# 536
И при мен днес е така - най-първото от новите съобщения в темата, които не съм чела, бива подминато, т.е. явно се маркира като прочетено. Едва следващото след него се отваря като ново непрочетено. Разбрах го случайно, като скролнах още нагоре и така го видях.

# 537
Защо заключихте темата за сутиените? Трито ли е преди ключа?

# 538
  • ту тук, ту там
И при мен днес е така - най-първото от новите съобщения в темата, които не съм чела, бива подминато, т.е. явно се маркира като прочетено. Едва следващото след него се отваря като ново непрочетено. Разбрах го случайно, като скролнах още нагоре и така го видях.

Не, не, при мен за друго става въпрос. Темата изобщо не ми излиза в нови отговори, като я намеря в подфорума, няма розово надписче "ново", но като я отворя има (много) непрочетени отговори. Бях писала преди време за това, после за известно време май спря (или поне не съм забелязвала да има такова нещо) и от вчера е отново същото.  Peace

Ето:
От известно време имам проблем в мобилната - самомаркират ми се като прочетени избрани теми, не всички в списъка! На заглавната страница ми свети напр. 3, в списъка с теми се появяват 2; или светят 3, появяват се 3, но докато прочета отговорите по някоя тема, някоя от останалите просто изчезва!
Понеже най-често съм видяла коя е, я намирам в съответния подфорум и там вече не свети "ново", т.е. отчита се като прочетена. Обаче! случва се и да свети все още надписът "ново", не откривам закономерност никаква обаче! И категорично не става въпрос за редактирани постове! Пропускала съм по цели страници така!
Преди секунди ми се случи с "Искам да кажа", сега отивам да я търся в Клюкарника!

# 539
Сега разбрах, elleni, да, за различни неща става въпрос. Много неприятно. Аз точно такъв проблем съм нямала досега, слава Богу.

Общи условия

Активация на акаунт