Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 502
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 505
# 5 506
Благодаря!

# 5 507
Дали е добра идея форумът да служи за платформа за обмяна на подобна информация?
Здравейте, моля за препоръка за педиатър от Пловдив, който е против ваксините.

# 5 508
....щом има теми ЗА и ПРОТИВ ваксините, не виждам защо да няма и такава...

# 5 509
  • София
Тема За и Против ваксините няма. Има една друга - Дискусия само за вредата от ваксините (или нещо такова).

# 5 510
Аз не питам дали трябва да има такава тема. Питам дали е уместно форумът да бъде платформа за обменяне на информация относно лекари, склонни да нарушат закона.

# 5 511
Темите с дискусии са едно, съвсем друго е търсенето на лекар, който да нарушава законодателството.

the wishmaster ме е изпреварила.

Не, не толерираме подобен вид търсения и предлагания на дейности в нарушение на закона.

# 5 512
  • София
Пак се прояви – http://www.bg-mamma.com/?topic=1013324

# 5 513
# 5 514
Каква е тази ужасна реклама за ерекция, която ми излиза по средата на страницата??? Rage

# 5 515
Ще ти кажат, че е от гугъл. Отговаря на последните ти търсения. И на мен ми излиза въпреки, че последно се рових за една бебешка добавка и в сайт за рокли. Ама гугъл е решил, че от друго имам нужда. 😩

# 5 516
  • Куциндрел
Каква е тази ужасна реклама за ерекция, която ми излиза по средата на страницата??? Rage
Ей сега ще ти обяснят, че си се ровила не където трябва в гугъл. А няма ли филтър за тези простотии? Все пак не е уместно да излизат разни чушки из бгмамма.

# 5 517
Не знам, за пръв път ми излиза.
Много ясно, че не съм търсила такива неща, ама е супер неприятно, по средата на екрана! Rolling Eyes
Това беше в мобилната версия.
На лаптопа не ми се е явила още.  Crazy

# 5 518
Забелязах, че при мен излиза същата реклама, само на телефона и при това в късните часове. Преди имаше възможност да щракнеш и да не виждаш повече тази или такава реклама, но сега не. Излиза ми "вашият избор". Което е абсурдно.

# 5 519
Аз съм само на мобилната версия и успях да я изключа.

Общи условия

Активация на акаунт