Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 566
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 535
Прави ми впечатление обаче, че освен че явно лъжат, указвайки различна категория, избягват и ограниченията по думи
Не лъжат с категорията, защото зад линка в конкретния случай от днес стои магазин за коледни украси. В линка от миналия петък пък имаше онлайн дрогерия ( хранителни добавки и козметика ). Blush

# 5 536
Вече си мисля, че тази реклама е вирус.
Значи чистя
 С Рекламата е неподходяща.
Гугъл ми казва това:

Като преди това ми е обещал да не я показва повече и след 5 минути пак същото. 😠😠😠

# 5 537
DiDi§, използвайте инструмента на Гугъл, който дава възможност да я блокирате - има X в горния десен ъгъл на рекламата, кликнете го, след което изберете "Не показвай тази реклама".
Моята ерекция изчезна, но  Енцо продължава да излиза. Няма Х, и не мога да блокирам. Има равно, в долен ляв ъгъл.

# 5 538
Прокълната съм. Не ми стига предишната реклама, ми сега ми пускат и тази
/ много повръщащи човечета/.

# 5 539
Понеже отново ще изчезне след секунди може ли да ми дадете разумно основание за изтриване на предходното?
http://bg-mam.ma/p/951793/36117663

# 5 540
В спойлера към предишната публикация имаше закачка /или по-скоро обида/ към потребителка, която се почувства засегната и докладва поста Ви. В текущия пост точно този текст в спойлер липсва.

Допълвам: предвид повторната поява на текст, сходен на този в спойлера от първоначалния пост, то и постът от линка горе, също е изтрит.

Последна редакция: сб, 13 яну 2018, 22:15 от bubanka

# 5 541
Т.е. ако една потребителка се почуства засегната от споделянето на моето виждане това автоматчно води до затриване на цялото ми мнение?
Изтрийте подчертаното, просто в момента съм бесен как е възможно на всяка реплика в която се споменават предразсъдъците ѝ да реагира толкова неадекватно

Последна редакция: сб, 13 яну 2018, 21:40 от bubanka

# 5 542
Модератори и администратори нямат задължение да редактират и да привеждат постовете в съответствие с правилата на форума както направих току-що. Напълно достатъчно е да ги изтрият. Вие трябва да въздържате емоциите си и да се съобразявате с въпросните правила, ако желаете да бъдете част от форума.

# 5 543
Благодаря за пояснението! Последен уточняваш въпрос.
Ако вместо ник бъде използвана дума или словосъчетание и потребител се припознае в него, мнението ще бъде ли затрито?

# 5 544
Зависи от преценката на модератора/администратора до колко потребителят наистина се е разпознал.
Което не означава да експериментирате, защото е възможно профилът Ви да бъде ограничен за провокации към други потребители.

# 5 545
Още веднъж благодаря за пояснението. Въпреки очевадния парадокс в "Зависи от преценката на модератора/администратора до колко потребителят наистина се е разпознал" - дори под нейно шведтейшество да се визира Зигрид Надменната или Силвия Зомерлат, то това няма да промени  нагласата на "разпознаване" и проблема за институции различни от модераторските за които споменах във вече несъществуващия пост.
Честна пионерска, повече няма да споменавам ника на засегнатата потребителка.

# 5 546
Съжалявам, че не мога да го сложа в скрит текст и не знам дали не повтарям друга потребителска, но това чудо от гугъл пак е тук.

# 5 547
Ако влизате във фалшиви новинарски сайтове или здравни форуми, такива обикновено там са прикачени. На мен не ми излизат такива нито ан мобилната, нито от компютър. Дайте ново търсене на нещо, например букинг, или моден сайт, и ще ви излизат по подразбиране такива реклами. Във фалшиви новинарски, обикновено пишат фейк новина по гореща тема и там си прикачат глупостите.

# 5 548
Не влизам във фалшиви новинарски сайтове, нито във форум, различен от бг мама. Последните ми търсения са свързани с формули на виет и решаване на линейни уравнения.

# 5 549
  • Испания
Това нормален подпис ли е или бъг?

Общи условия

Активация на акаунт