Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 284
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 715
Това абсолютно не е вярно. Аз участвам само в група "туризъм", много рядко в клюкарник и готварство,  получавам безумия като "Зачервен обрязан пенис" и "Предаването в която една жена , бременна от мисля ганиец" (това е копи-пейст, не си измислям, и двете са от съвсем други раздели). Нямам и абонаменти в посочените групи и теми.

Т.е. може да мислите, че е както казвате, но явно е нефелен алгоритъмът.  

# 5 716
Ще предам на колегите да прегледат работата на алгоритъма.

# 5 717
Това, че стоят непроменени със седмици и се предлагат теми, в които не е писано от 3-4 години, също ми се струва проблем.

# 5 718
Права е Параход. На мен в момента ми излиза тема „Папагала ми снесе яйце”, а аз никога не съм влизала в подфорум „Домашни любимци”.

Отдавна е писано в темата за новия облик на форума по тези въпроси, но явно не са взети предвид. Ще използвам случая да кажа, че все още не мога да се връщам към мобилната версия, когато съм преминала в пълната. С Андроид съм, ако има значние.

# 5 719
  • Испания
А аз се чудя: кога ви излиза изборът на редактора? Чета темите, за които съм абонирана и получавам известия. Изборът на редактора изобщо не ми се мярка пред очите.

# 5 720
По отношение на препоръчаните теми имате предвид тези на заглавна страница или и тези в тема?

Редакторът всеки ден сутринта добавя три нови теми, които се показват в горната част на първа страница. Няма известяване за избор на редактора.

# 5 721
Аз имам предвид тези под избора на редактора (мобилната версия). Пише точно „Препоръчани теми”.

# 5 722
  • Mediterraneo
Може да ви се стори наивно, но дали има начин да се провери това момче реален образ ли е или темата е стръмна пързалка? Щото ако не е пързалка, може да има начин да се помогне на детето.
http://m.bg-mamma.com/?topic=1017118.msg36184357#new

# 5 723
Предприели сме необходимите действия още няколко часа след пускане на темата.
Надяваме се, че всичко е наред.

# 5 724
По отношение на препоръчаните теми имате предвид тези на заглавна страница или и тези в тема?
Заглавната страница на форума.
Изборът на редактора си е ОК, и видимо се сменят редовно. Говоря за "препоръчани" под тях, там е трагедията. Отдолу има и "популярни", които след драмата горе почти не ги забелязвам Wink Ползвам форума на компютър, ако това има значение.

# 5 725
  • До сърцето...
Провокирана от поста на Параход, си погледнах и моите "Препоръчани теми". Ами нищо общо с интересите ми във форума, стоят теми, които даже не съм "помирисвала", странно ми е, че е персонално ориентирана опция.

# 5 726
О, ама те персонални ли били, според моите интереси? Аз не съм се интересувала нито от намален и закъсняващ цикъл, още по-малко от това защо имам целулит и от кандидат-студентски тестове. В тези раздели не влизам даже.

# 5 727
  • Варна
сега влязох в новата версия, излизат ми темите на Параход. Ужас някакъв.

# 5 728
  • Sofia
И при мен препоръчаните теми са пълна трагедия, изобщо не ги поглеждам.

# 5 729
  • Sofia
Уведомили сме екипа.
Ще бъде прегледан алгоритъма зад препоръчваните теми.

Общи условия

Активация на акаунт