Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 963 058
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 745
Няма как да се съглася, но знам, че да споря с модератори, най-много да се изпотя, съжалявам, просто бях забравила, че когато говориш смислени неща на място в дадена тема, е най-удобно те да бъдат изтривани по личностни преценки, а не по обективни такива тук във форума  Peace

Прекъснах личното Ви изясняване с друга потребителка, свързано с общи търговски практики и взаимоотношенията между клиент и продавач, което с нищо не допринасяше за конкретната тема. Ако се интересувате от подобна дискусия, можете да пуснете нова тема в подфорум "На пазар".

# 5 746
Защо темата ми: http://www.bg-mamma.com/?topic=1017838.msg36243311#msg36243311 е заключена? Мога ли да я отключа отново?

# 5 747
Потребителка е дала линк към голяма такава тема. Дублирането на теми е силно нежелателно.

# 5 748
Потребителка е дала линк към голяма такава тема. Дублирането на теми е силно нежелателно.
Темата предложена от 2014 е стара и необновявана  Simple Smile За 4 години са излезнали много нови продукти на пазара, които заслужават да бъдат обсъждани в нова тема!
Поздрави на екипа!

# 5 749
Темата предложена от 2014 е стара и необновявана  Simple Smile
Последното мнение в темата от линка е от края на януари тази година.

# 5 750
  • Ямбол
От мобилната версия мога ли да публикувам като Анонимен?
Питаш за втори път и за втори път ти отговарят с не.

През мобилната версия може ли са се публикува като Анонимен?

# 5 751
# 5 752
  • Варна
Защо емотиконите и бутоните при писане на нов отговор не зареждат в старата версия? Нетът ми е бърз, не допускам изобщо той да е причината. Има ли проблем или само при мен се случва това? И шрифтът е странен

# 5 753
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
При мен всико си излиза нормално.Аз също ползвам старата версия  Peace

# 5 754
  • Варна
Странно, защото аз и през новата не виждам емотикона, който си сложила, а надпис "peace" на негово място.

# 5 755
Част от ресурсите, ползвани за старата версия, са преместени на друг сървър. До 24 часа може да има частични временни затруднения при зареждането на някои картинки в зависимост от кеша.

# 5 756
Тази тема може да се заключи: http://www.bg-mamma.com/?topic=1004468

# 5 757
  • Sofia
Така е.
Благодаря.

# 5 758
И аз не виждам емотиконите.

# 5 759
  • Буркина Фасо
И аз не виждам емотиконите.
аз виждам и мога да използвам всичко  Joy