Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 962 427
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 790
  • Sofia

Няма ли скоро да се направи някакъв контрол към някои потребителите!?Само триене на мнения нищо не оправя.
При необходимост се взимат мерки. Опорочаването на определени теми много рядко е дело на един потребител.

# 5 791
Здравейте,

Тази сутрин виждам това съобщение. Какво означава то? 🤔

# 5 792
Означава, че регистрирането на профили през ИП-то, от което пишете в момента, е забранено.

# 5 793
  • София
Здравейте!
Откакто съм с тези кончета в подписа не ми се вижда линийката. Така ли трябва да бъде, или нещо не съм направила като хората? В профила ми на настройки си стои кода на линийката, но самата линийка не излиза под постовете ми.

# 5 794
  • Sofia
И други се оплакваме от същото няколко поста по-нагоре.
Явно е проблем с бг-мамма.

# 5 795
  • Варна
При нея проблемът е друг. Лентичките аз лично ги виждам, но не и нейната. Има някакъв максимум за широчина на подписа, най-вероятно картинката го запълва и останалото просто не може да се визуализира.

# 5 796
  • София
При нея проблемът е друг. Лентичките аз лично ги виждам, но не и нейната. Има някакъв максимум за широчина на подписа, най-вероятно картинката го запълва и останалото просто не може да се визуализира.

Май нещо такова ще се окаже. Прочетох поста ти и се върнах в настройки. Премахнах интервала от 1 ред между двата кода, но сега се вижда само горната част от линийката ми. Вероятно трябва да избера или кончетата, или линийката.

# 5 797
  • Варна
Обаче за тези лентички - от работа ги виждам, от къщи - не! Някой ще се включи ли да обясни защо е така? ЩЕ се оправят ли или да ги разкарваме и да се насочваме към друг сайт за генериране на лентички???

# 5 798
И аз не виждам лентичките.

# 5 799
Здравейте, преди няколко дни бях задала въпрос който ме интересува в няколко теми (което вероятно е моя грешка) но не знаех че ще е проблем за една от администраторките, без дори да ме попита човешки ме нападна словесно в колко теми ще питам за това, отговорих че ми е важен отговора и все пак нали за това е този форум да си помагаме взаимно, след което на сутринта ми бяха премахнати постовете без никакво обяснение Sad

# 5 800
Защо темата ми  http://www.bg-mamma.com/?topic=1018523.new#new е преместена? Вярно говори се за филм, но посланието на темата е друго.

# 5 801
Здравейте, преди няколко дни бях задала въпрос който ме интересува в няколко теми (което вероятно е моя грешка) но не знаех че ще е проблем за една от администраторките, без дори да ме попита човешки ме нападна словесно в колко теми ще питам за това, отговорих че ми е важен отговора и все пак нали за това е този форум да си помагаме взаимно, след което на сутринта ми бяха премахнати постовете без никакво обяснение Sad

Вероятно по погрешка са изтити всичките Ви постове. Ако желаете, пишете ми лично съобщение и ще Ви изпратя всички отговори на въпросите Ви, ако не сте успели да ги прочетете или запомните. Можете също отново да пуснете въпроса си в избрана от Вас тема, но в една и то подходяща за целта.

Защо темата ми  http://www.bg-mamma.com/?topic=1018523.new#new е преместена? Вярно говори се за филм, но посланието на темата е друго.

Темата е в подходящия за филми подфорум, посланието можете да обсъдите тук.

# 5 802

Вероятно по погрешка са изтити всичките Ви постове. Ако желаете, пишете ми лично съобщение и ще Ви изпратя всички отговори на въпросите Ви, ако не сте успели да ги прочетете или запомните. Можете също отново да пуснете въпроса си в избрана от Вас тема, но в една и то подходяща за целта. 

Благодаря ви, надявам се че е по погрешка Simple Smile

# 5 803
Няма ли да направите нещо за nickname-а на http://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=542097;sa=summary ?

# 5 804
  • Sofia
Не смятам за необходимо.
Никнеймът има определено значение, което не мисля, че е в разрез с правилата. Ако целта на потребителя е била друга, не мисля, че я е постигнал.
По аналогични причини не сме взели мерки и за никнейма на потребителя с профил: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=245142

Общи условия

Активация на акаунт