Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 962 144
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 820
А предвижда ли се гледане на мнения от мобилната версия?

# 5 821
Може ли някой админ или модератор да ми каже какво става със сайта,че на всеки 30 минути антивирусната ми иска да прекъсне връзката?Писна ми да натискам connect,connect,connect...

# 5 822
  • Sofia
Не е опасност. Съжаляваме за дискомфорта.
Имаше размествания и още не е влязъл в сила сертификата на лентичките.

# 5 823
  • Варна
Т.е. проблемът с видимостта на лентичките ще бъде решен?

# 5 824
  • Sofia
Да.
до 3 дни.

# 5 825
Здравейте, постояно ми излиза съобщение за невалиден сертификат. Ползвам сайта от телефона. Каква може да е причината?

# 5 826

Здравейте, постояно ми излиза съобщение за невалиден сертификат. Ползвам сайта от телефона. Каква може да е причината?

Не е опасност. Съжаляваме за дискомфорта.
Имаше размествания и още не е влязъл в сила сертификата на лентичките.

# 5 827
  • София
Темата Страсти – градините в София, кампания 2017/2018 - тема 3 е стигнала до 51 стр., но е със слаба активност (създадена е преди 9 мес.).  Предстои и приемане от СОС на нова наредба за прием в ДГ и ПГУ.
Може ли тази тема да остане активна още 10 дни и новата вече да бъде за кампанията 2018/2019 г. и с приетата нова наредба?

# 5 828
# 5 829
Как да премахна Акаунта си  ?

# 5 830
  • Sofia
Вече би трябвало проблемът да е отстранен.

Как да премахна Акаунта си  ?
Пишете ми лично съобщние с желанието си.
Дава се ранг "Отказал се"

# 5 831
  • София
Не можеш. Можеш да поискаш да ти го замразят.

П.П. Защо не ми излиза съобщение за нови мнения?

# 5 832
И на мен от няколко дни ми излиза съобщение, че е изтекъл сертификата за сигурност на този сайт, дали съм сигурна, че искам да продължа. Преди малко пак го изписа.
В темата "Въпроси всякакви за СО", постоянно ми отваря на първото мнение на последната страница, а не на първото непрочетено. Като кликнах в камбанката да видя кое мнение ми е "полезно" в същата тема, отново ми отвори на първия пост на последната страница, където нямам публикация. "Полезното" мнение се намираше на предната страница.

# 5 833
В темата "Въпроси всякакви за СО", постоянно ми отваря на първото мнение на последната страница, а не на първото непрочетено.
И при мен така, само в нея.

# 5 834
  • Euskal Herria
Точно заради това исках да пиша и аз.

Общи условия

Активация на акаунт