Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 962 679
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 850
Мче как тогава разбират, че един и същи човек има няколко регистрации от едно IP и го ... каквото там го правят? Thinking

Tatti, мерси, сега видях, след като публикувах!

# 5 851
От прост лаптоп, от Кром, ми няма такава мъка да напише човек каквото и да е, не се зарежда нищо. Какво да направя? Картинката ми изчезна, смених я с ваша, сега и нея я няма...

# 5 852
В разрез на кое правило от правилника на форума бе изтрито мнението ми от тази тема   http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=1019721 не съдържащо никакви обидни класификации, подвеждаща информация и други.

# 5 853
  • Sofia
Има не само форумни правила, а и морални норми и обикновена човещина.
Да влезнете в тема, в която потребители споделят скръбта си по някого и да квалифицирате публикациите им като овчо умиление, цвилене и превземки, считам за проява на особено лош вкус.

# 5 854
  • Варна
Пак ли има проблем с поддръжката на старата версия? Да напишеш отговор в някоя тема е цяло мъчение, започва едно зареждане до безкрай.

# 5 855
Да влезнете в тема, в която потребители споделят скръбта си по някого и да квалифицирате публикациите им като овчо умиление, цвилене и превземки, считам за проява на особено лош вкус.
Вие можете да считате мнението ми за проява на особенно лош вкус ,но нямате право  да го триете в разрез със установените правила за  публикуване в сайта  
Скрит текст:
BG-Mamma зачита изцяло правата и законните свободи на потребителите и трети лица, включително свободата на изразяване и споделяне на информация.

В случай, че администратор получи оплакване с искане за изтриване на публикация на потребител с твърдение, че публикацията е клеветническа, опозоряваща или по друг начин засягаща законни права и интереси на трето лице, администраторът ще се свърже с потребителя за становище чрез имейл на електронната поща, използвана за регистрация. Ако потребителят не изпрати никакво становище до администратора в срок до 72 часа от изпращане на искането или изрази становище, че не поддържа изразеното в публикацията му, администраторът има право да изтрие публикацията незабавно. Ако потребителят потвърди, че поддържа изразеното в публикацията си, администраторът няма да изтрие публикацията, като потребителят продължава да носи пълна отговорност за нея и всички други свои публикации във форумите.
,на база единствено на субективна и лична отценка и хипотетични и хвърчащи морални норми и критерии за " обикновенна човещина "

Никъде не съм квалифицирала  публикации на потребители,неслучайно използвах глагола гледам т.е. инф. достигнала до мен е посредством др.информационни източници ТВ ,интернет и др.

Можехте също да ме уведомите или предупредите в л.с. или чрез имейл да премахна тази част от публикацията ,която вие смятате за проблемна в срок от 72 часа,както е записано в правилника.

Моля,или да възстановите коментара,който беше премахнат в разрез с всички установени правила или публично да потвърдите,че мнения на потребители могат да бъдат трити без никакво предупреждение на база субективна  преценка на модератора и неговите виждания за морални норми,без да е в нарушение с ,пак казвам , публикуваните официални правила в този сайт.

Като потребител на бг.мама от много години със искрено озадачена от този сблъсък с модерацията и нивото на комуникация с потребител.

# 5 856
Защо не мога да вляза в групите който следя?
Отваря ми се само началната страница на сайта

# 5 857
  • Sofia
Вие можете да считате мнението ми за проява на особенно лош вкус ,но нямате право  да го триете в разрез със установените правила за  публикуване в сайта 
Скрит текст:
BG-Mamma зачита изцяло правата и законните свободи на потребителите и трети лица, включително свободата на изразяване и споделяне на информация.

В случай, че администратор получи оплакване с искане за изтриване на публикация на потребител с твърдение, че публикацията е клеветническа, опозоряваща или по друг начин засягаща законни права и интереси на трето лице, администраторът ще се свърже с потребителя за становище чрез имейл на електронната поща, използвана за регистрация. Ако потребителят не изпрати никакво становище до администратора в срок до 72 часа от изпращане на искането или изрази становище, че не поддържа изразеното в публикацията му, администраторът има право да изтрие публикацията незабавно. Ако потребителят потвърди, че поддържа изразеното в публикацията си, администраторът няма да изтрие публикацията, като потребителят продължава да носи пълна отговорност за нея и всички други свои публикации във форумите.
,на база единствено на субективна и лична отценка и хипотетични и хвърчащи морални норми и критерии за " обикновенна човещина "

Никъде не съм квалифицирала  публикации на потребители,неслучайно използвах глагола гледам т.е. инф. достигнала до мен е посредством др.информационни източници ТВ ,интернет и др.

Можехте също да ме уведомите или предупредите в л.с. или чрез имейл да премахна тази част от публикацията ,която вие смятате за проблемна в срок от 72 часа,както е записано в правилника.

Моля,или да възстановите коментара,който беше премахнат в разрез с всички установени правила или публично да потвърдите,че мнения на потребители могат да бъдат трити без никакво предупреждение на база субективна  преценка на модератора и неговите виждания за морални норми,без да е в нарушение с ,пак казвам , публикуваните официални правила в този сайт.

Като потребител на бг.мама от много години със искрено озадачена от този сблъсък с модерацията и нивото на комуникация с потребител.

Споменах за съществуването на моралните норми и човещината информативно.
Определенията за публикацията Ви, които последваха в темата, обаче изобщо не бяха информативни.
Бяха премахнати, както и Вашата публикация, която ги породи.

Частта, която цитирате от правилата, касае съвсем други случаи.

# 5 858
Никой не съм обидила или нещо подобно.
Никой не съм обидила или противоречива на нечие мнение.
Аз следя група - грижа за децата и не съм побликувала нещо което да е в ущърб на форума.

# 5 859
  • Sofia
Весела Христова, на теб никой не ти е отговарял. Crazy

# 5 860
Вие можете да считате мнението ми за проява на особенно лош вкус ,но нямате право  да го триете в разрез със установените правила за  публикуване в сайта 
Скрит текст:

Никъде не съм квалифицирала  публикации на потребители,неслучайно използвах глагола гледам т.е. инф. достигнала до мен е посредством др.информационни източници ТВ ,интернет и др.

Моля,или да възстановите коментара,който беше премахнат в разрез с всички установени правила или публично да потвърдите,че мнения на потребители могат да бъдат трити без никакво предупреждение на база субективна  преценка на модератора и неговите виждания за морални норми,без да е в нарушение с ,пак казвам , публикуваните официални правила в този сайт.

Споменах за съществуването на моралните норми и човещината информативно.
Определенията за публикацията Ви, които последваха в темата, обаче изобщо не бяха информативни.
Бяха премахнати, както и Вашата публикация, която ги породи.

Частта, която цитирате от правилата, касае съвсем други случаи.

Не разбирам- квалифицирате коментари(не съм ги чела)  последвали публикацията ми като: " изобщо не бяха информативни" това "нещо" в разрез ли е с правилата в сайта ,и ако да, защо не се изтриват само те,а се затрива и моят коментар,който независимо,какво е предизвикал,не е в нарушение с нито едно правило,а ако е в нарушение ,моля да ми го посочите,както Ви и помолих първоначално!

П.С.Благодаря за информативното споделяне на моралните ви норми и лични виждания за човещина ,но няма нужда .Задавам въпросите си към вас единствено в качеството ви на модератор!

# 5 861
Здравейте, искам да си сменя потребителското име, с което съм регистрирана ( не никнейма) или поне да го скрия, защото е известно на много хора. Не видях опция от къде мога да направя това?

# 5 862
  • София
Няма такава възможност.

# 5 863
Пак ли има проблем с поддръжката на старата версия? Да напишеш отговор в някоя тема е цяло мъчение, започва едно зареждане до безкрай.
Няма проблем със зареждането, работата и скоростта на зареждане в старата версия.

Моля, конкретизирайте "не мога да вляза". Не се зареждат напълно, дава Ви съобщение за грешка, или?
Кликвате върху името на групата или линка http://www.bg-mamma.com/?board=387 и какво се случва?
Виждам, че след като сте писала тук, сте публикувала в тема http://bg-mam.ma/p/1017869/36288396

No_frame bitch, обяснението на нормални етично-морални норми не е обект на модерацията.
Квалификациите "цвиления през сълзи и превземания" и "всеобщо овчо умиление" към хората, изразяващи съболезнования за починал човек, са достатъчно основание за премахването на публикацията Ви.

# 5 864

Няма проблем със зареждането, работата и скоростта на зареждане в старата версия.

Моля, конкретизирайте "не мога да вляза". Не се зареждат напълно, дава Ви съобщение за грешка, или?
Кликвате върху името на групата или линка http://www.bg-mamma.com/?board=387 и какво се случва?
Виждам, че след като сте писала тук, сте публикувала в тема http://bg-mam.ma/p/1017869/36288396

No_frame bitch, обяснението на нормални етично-морални норми не е обект на модерацията.
Квалификациите "цвиления през сълзи и превземания" и "всеобщо овчо умиление" към хората, изразяващи съболезнования за починал човек, са достатъчно основание за премахването на публикацията Ви.

Приемам основанието ви,въпреки,че както казах нямах предвид потребителите в форума,но винаги може да стане недоразумение! Моля, тогава да ми бъде дадена възможност за редакция на коментара ми.

Общи условия

Активация на акаунт