Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 585
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 6 180
  • Секс, спорт, политика, религия - не коментирам...
Благодаря на модераторите и администраторите - тази сутрин като си видях профила бях приятно изненадан, че полът ми е - мъж.
Благодаря  dance

За съжаление радостта ми е краткотрайна - отново съм жена  Weary:

# 6 181
Има ли въобще доволни от новата версия?
Доколкото виждам, обсъжда се от много време, оправят се бъгове, а целта?
Прекрасно разбирам, че зад всичко това стои трудът на много хора, и съжалявам, че резултатът не е задоволителен. Аз лично и потребителите, с които общувам, предпочитаме старата версия.
И не защото не приемаме новото.

Аз не я харесвам и ще ползвам старата до последно. Един два пъти да съм писала от новата версия.
Доста потребители са минали на новата за да и свикнат, но ми казват, че не я харесват.
Най-доброто решение е и двете версии да си съществуват  Laughing

# 6 182
Още при тестовата версия писах, че прочетена тема и маркирана като прочетена, ми се появява като непрочетена, след като съм отворила, прочела и маркирала друга тема.
Не знам какво пропускам, но е объркващо и изнервящо.
Да отбележа и това, че не отменям прочетеното в черния прозорец, който се появява - остава си "Темата беше
маркирана като прочетена".
Това се получава в "Последно активни теми от моите групи".
Съжалявам, че пак ви занимавам с този въпрос, но все още е така при мен и се налага да минавам
на старата версия.

# 6 183

На всички теми има една и съща картинка.

# 6 184
  • Ямбол
В старата версия постепенно отпадат функционалности, които няма да се поддържат. Промените и поддръжката на старата версия са преустановени.

# 6 185
Може би се е оправило, но понеже сега влязох във форума, при мен картинките са различни.

Скрит текст:

# 6 186
Явно вече малко време остана до това да минем окончателно на новата версия. Обаче, елементарни неща дразнещо не работят!

Писала съм за проблема с това, че при избиране на емотикон, той се появява в началото на текста, а не на мястото на курсора, ноо мислех си че е от мобилната версия, понеже само оттам съм опитвала. Е, днес реших да сложа емотикони - три на брой, един след друг, от настолната версия. Оставям настрана колко са безумни и ситни картинките, и това че трябва да скролвам всеки път, за да си намеря харесания емотикон, ами и ново 20 видях.  Първият имотикон застана на мястото си, т.е. при мигащия курсор, екстра, супер, радост вкъщи, обачее ... вторият и третият отидоха в началото на текста, който започваше с цитат!!! Върнах се отново в края, при първия емотикон и избрах втори. Той вече застана след него. За третия реших да сложа ентър след втория, за да пробвам дали пък там не е ключът от палатката, и ....каква изненада ...... целият екран се преметна и ме хвръли нейде из мненията надолу по страницата.....

Ами, не знам, харесва ми форума заради съфорумците и темите, но си е чиста проба мазохизъм да се пише тук, ако искаш да изразиш емоция с картинка (другият вариант е да я описваш с думи или да си като дърво - пишеш и заминаваш)!

# 6 187
Ние тук сме като кервана и кучетата. Пишем си, оплакваме се, но дори не ни отговарят.
Новата версия не вярвам да се оправи, защото твърде много време вече е в реконструкция, резултат - незадоволителен.
А старата версия дали има желание от страна на администраторите да остане, не знам.

# 6 188
Значи ще си имаме неработеща версия след година умуване и то при обратна връзка от потребителите!

# 6 189
  • Буркина Фасо
А старата версия дали има желание от страна на администраторите да остане, не знам.
пост 6142  на стр. 410 дава отговор

# 6 190
Ако остане старата версия, значи да си признаят провала на новата Rolling Eyes!

Голяма досада е да ползваш иконите от новата мобилна версия. А ако искаш да сложиш 2-3 една след друга си е жива мъка!!!

# 6 191
Голяма досада е да ползваш иконите от новата мобилна версия. А ако искаш да сложиш 2-3 една след друга си е жива мъка!!!
Напълно подкрепям!

# 6 192
Напълно подкрепям!

Аз не ги ползвам. Ползвам си тези на телефона. 😉😋

# 6 193
  • София
Аз не ги ползвам. Ползвам си тези на телефона. 😉😋
Да, но те са си подходящи само за теб. За мен дали са твоите от телефона или тези новите от форума е все едно. И от телефона и от компютър ги виждам така

# 6 194
Ама поне мога да поствам по колкото си искам без да ми се появяват в начарото на текста. А и ми харесват повече от предлаганите тук.
Предишните, от старата версия, много ги харесвах.

Общи условия

Активация на акаунт