Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 698
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 6 150
  • Sofia
Simple Smile Благодаря.

# 6 151
Хубаво, ама в новата версия тази функционалност е изобщо неоткриваема.
Бихте ли ми казали къде точно в новата версия се намира списъкът на рождениците? Защото аз не го открих.
Функцията я няма в този вариант. Ще бъде разработена и представена под различен вид след допълнителната разработка на функционалността за добавяне на приятели.

Току-що забелязах бъг в новата версия при писане на ЛС.
Ако маркирам част от текста и искам да го изтрия с backspace, браузърът ме връща на предната страница. Т.е. все едно не е било активно полето за писане и съм натиснала backspace. Опитах на няколко пъти с един и същи резултат. При писане на постове нямам този проблем.
Говоря за десктоп версията, с Мозила 59.0.2 съм.
По подразбиране това е функция на бутона backspace, когато не е фокусирано дадено поле. За жалост не можахме да възпроизведем точно този ефект в същата версия на Мозила, но забелязахме друго, което би могло да има връзка. Докладвано е и записано като задача към разработчиците. Благодаря!

# 6 152
  • София
През mozila влизам само чрез старата версия, през новата не мога.
Натискам бутон вход и нищо не се случва Sad
Може ли някой да ми помогне, защото сигурно "old" няма да съществува. Благодаря!

# 6 153
# 6 154
  • Sofia
През mozila влизам само чрез старата версия, през новата не мога.
Натискам бутон вход и нищо не се случва Sad
Може ли някой да ми помогне, защото сигурно "old" няма да съществува. Благодаря!
Моля, изчистете кеша на браузъра и проверете отново.
Бяха направени някои корекции и би трябвало проблемът да е отстранен.

Благодаря!

# 6 155
  • Испания
Здравейте!

Както писах преди време, за да заменя една анкета с друга в рамките на една тема, се налага да премина към старата версия. Направих го преди малко, като вместо въпрос сложих снимка. В старата версия излезе нормално:

В новата - така:

Какво мога да направя, за да излезе нормално в новата версия?

# 6 156
  • София
Скрит текст:
Според тортичката със свещичката днес празнуват 0 потребители.
Едва ли е възможно.
За старата версия говоря.
В старата версия постепенно отпадат функционалности, които няма да се поддържат. Промените и поддръжката на старата версия са преустановени.
Скрит текст:

Моля, оправете проблема да не ми се сменя автоматично пола в профила.
Въпреки обстойните проверки няма открита основателна причина това да се случва. Проблемът явно не е глобален предвид многобройните профили с указан мъжки пол.
Ако има някакъв бъг, то той явно се дължи на някаква точна поредица от извършени действия и персонални настройки, които не можем да пресъздадем. Ще сме благодарни, ако може да засечете след какво действие от Ваша страна се случва това (напр. отваряне на конкретна страница, страница от профила, от какво устройство и на коя версия на сайта и т.н.). Предварително благодарим!

Весели и светли празници желаем!
Моля да ме извините, ако вече сте отговаряли (вероятно многократно) на въпроса:
- Кога ще отпадне напълно старата версия?

# 6 157
От този профил получих ЛС с линк за анкета за биохрани.

http://m.bg-mamma.com/?action=profile;u=427142

# 6 158
  • Секс, спорт, политика, религия - не коментирам...
Благодаря на модераторите и администраторите - тази сутрин като си видях профила бях приятно изненадан, че полът ми е - мъж.
Благодаря  dance

# 6 159
Здравейте!
Както писах преди време, за да заменя една анкета с друга в рамките на една тема, се налага да премина към старата версия. Направих го преди малко, като вместо въпрос сложих снимка. В старата версия излезе нормално:
...
В новата - така:
...
Какво мога да направя, за да излезе нормално в новата версия?
Полето за въпрос на анкетите не е предвидено за изображения, а за текстов въпрос.
В старата версия системата успява да интерпретира изображението, но дори и там това не е основното предназначение на това поле и може да доведе до "счупване" на изгледа в зависимост от това какъв тип и размер изображение се укаже. Това е по-скоро пропуск в старата версия и там няма програмен код, който да управлява снимки и да гарантира правилното им показване (напр. да лимитира обем, размер, вид и т.н.).

Моля да ме извините, ако вече сте отговаряли (вероятно многократно) на въпроса:
- Кога ще отпадне напълно старата версия?
Не мога към момента да се ангажирам с посочване на конкретна дата. Надявам се това да стане в близките няколко (2-3) месеца, тъй като поддържането на 4 версии (две десктоп и две мобилни) вече по-скоро създава проблеми и неудобства - както създава проблеми при ползването, тъй като функционалностите не съвпадат напълно и не работят по един и същ начин, така и забавят довършването на новата версия, тъй като всичко трябва да се съобразява И със старите версии.
Преди да бъде спряна обаче старата версия ще бъдат отстранени всички докладвани проблеми, ще бъде доразработен/подменен т.нар. "редактор" (тоест формата за публикуване), така че да поддържа абсолютно всички комбинации от кодове и форматирания, ще бъдат доразработени функционалности, свързани с известията и др. вече комуникирани бъгове и предвидени подобрения и нови функции.

От този профил получих ЛС с линк за анкета за биохрани.
Благодаря!

Благодаря на модераторите и администраторите - тази сутрин като си видях профила бях приятно изненадан, че полът ми е - мъж. Благодаря  dance
Няма за какво. В случая нищо не сме направили, освен да сменим настройката за пол в профила Ви. Както писах и по-горе в тази тема, не би трябвало да се сменя сама и със сигурност не е масов проблем (има хиляди профили с отбелязан пол, които не се променят, няма друго оплакване с подобен проблем). Още веднъж моля, ако отново забележите такава странна "смяна", да ни информирате, като укажете какви са били предишните Ви "стъпки" във форума (кои страници сте посетил, върху кои линкове/бутони сте кликнал непосредствено преди промяната), така че да успеем да възпроизведем проблема точно.

Желая на всички светли, весели и изпълнени с много пролетно настроение празници!

Последна редакция: чт, 05 апр 2018, 15:24 от Tatti

# 6 160
  • Испания
Благодаря, Mamma! Тъй като се получи в старата версия, мислех, че няма да има проблем и в новата.

Весели Великденски празници!

# 6 161
Днес цял ден получавам странни имейли,които се оказаха от тук(престраших се да отворя един -мислех,че е вирус...)без подател

# 6 162
  • София
Mamma, благодаря за изчерпателния отговор! Щастливи празници!

# 6 163
Защо в тази тема http://m.bg-mamma.com/?topic=1029025 не мога да публикувам отговор?
Изписва ми Грешка Те!мата е заключена. Нямате право да публикувате или редактирате мнения.

Опитвам и от таблет, и от телефон.

# 6 164
  • Испания
Защо в тази тема http://m.bg-mamma.com/?topic=1029025 не мога да публикувам отговор?
Изписва ми Грешка
Опитвам и от таблет, и от телефон.

Защото е заключена.

Общи условия

Активация на акаунт