Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 886
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 6 135
  • Шотландия
Нещо хич не мога да се ориентирам в структурата на форума сега. Може ли някой да ми посочи линк към подфорум или  група или каквото му казвате сега, където са всички теми за различните диети и хранителни режими за отслабване? Благодаря предварително.

# 6 136
# 6 137
# 6 138
В темата Да се оплачем при опит за за цитат и въпрос под него ми изписва
Грешка!
Невалидна сесия. Моля, натиснете изход и се опитайте да влезнете отново.
Защо?
Мнението е 41 260. С други нямам такъв проблем.

# 6 139
  • Шотландия
Благодаря, bubanka и milenaka  Peace

# 6 140
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Според тортичката със свещичката днес празнуват 0 потребители.
Едва ли е възможно.
За старата версия говоря. Peace

# 6 141
  • Секс, спорт, политика, религия - не коментирам...
Eeeeee, модератори, всеки ден започвам деня като жена.
Малко ми става обидно. Моля, оправете проблема да не ми се сменя автоматично пола в профила.

Благодаря и весели празници Simple Smile

# 6 142
Едва ли е възможно.
За старата версия говоря.
В старата версия постепенно отпадат функционалности, които няма да се поддържат. Промените и поддръжката на старата версия са преустановени.

Моля, оправете проблема да не ми се сменя автоматично пола в профила.
Въпреки обстойните проверки няма открита основателна причина това да се случва. Проблемът явно не е глобален предвид многобройните профили с указан мъжки пол.
Ако има някакъв бъг, то той явно се дължи на някаква точна поредица от извършени действия и персонални настройки, които не можем да пресъздадем. Ще сме благодарни, ако може да засечете след какво действие от Ваша страна се случва това (напр. отваряне на конкретна страница, страница от профила, от какво устройство и на коя версия на сайта и т.н.). Предварително благодарим!

Весели и светли празници желаем!

# 6 143
  • Варна
Здравейте!
От няколко дни имам проблем с ползването на новата версия. При отваряне на прозорец за отговор отгоре не излизат никакви опции за шрифт, оцветяване, вмъкване на връзка, изображение или каквото и да било друго. Няма ги и емотиконите отстрани.
В горната лента пък не ми работят бутоните за търсене, отваряне на нови мнения в моите теми, както и тези за достъп до личните съобщения и личния ми профил.

Някаква идея за причината за този проблем и начин за решаването му?

# 6 144
По някаква причина браузерът Ви е забранил или не може да зареди изображения и/или javascript.
Пробвайте да изчистите кеша на браузера или да заредите сайта от друг браузер, за да се уверите, че проблемът е само с основния браузер, който ползвате.

Това, което виждам, е, че използвате изключително стара версия на Firefox - 43 версия, която е от 18 декември 2015 година.
Актуалната към момента версия на този браузер е 59.

# 6 145
  • София
Здравейте!
От няколко дни имам проблем с ползването на новата версия. При отваряне на прозорец за отговор отгоре не излизат никакви опции за шрифт, оцветяване, вмъкване на връзка, изображение или каквото и да било друго. Няма ги и емотиконите отстрани.
В горната лента пък не ми работят бутоните за търсене, отваряне на нови мнения в моите теми, както и тези за достъп до личните съобщения и личния ми профил.

Някаква идея за причината за този проблем и начин за решаването му?
Изчисти кеша - история, бисквитки, вписвания...всичко, без запазени пароли
Ако не помогне, може да опиташ и в прозорец инкогнито(без разширения) или направо в друг браузър.

# 6 146
  • Варна
Чистих кеша, не помогна.
Сега пробвах с друг браузър, там всичко е наред.
Не са ми излизали съобщения за обновяване на Firefox или не съм им обърнала внимание. Ще опитам да обновя и него. Не че е бил по-"млад" до пред пет дни...
Проблемът изникна изведнъж, затова се обърнах към тази тема. Благодаря!

П.П. Обнових си браузъра и нещата се оправиха. Нямам идея до коя версия се докопах, но всичко е наред. Благодаря отново!

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 16:52 от beljata

# 6 147
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Едва ли е възможно.
За старата версия говоря.
В старата версия постепенно отпадат функционалности, които няма да се поддържат. Промените и поддръжката на старата версия са преустановени.
Хубаво, ама в новата версия тази функционалност е изобщо неоткриваема.  newsm78
Бихте ли ми казали къде точно в новата версия се намира списъкът на рождениците? Защото аз не го открих.

# 6 148
  • Германия
Току-що забелязах бъг в новата версия при писане на ЛС.
Ако маркирам част от текста и искам да го изтрия с backspace, браузърът ме връща на предната страница. Т.е. все едно не е било активно полето за писане и съм натиснала backspace. Опитах на няколко пъти с един и същи резултат. При писане на постове нямам този проблем.
Говоря за десктоп версията, с Мозила 59.0.2 съм.

# 6 149
У Н И К А Л Н О! Да не си помислите, че е реклама  Mr. Green

http://old.bg-mamma.com/?topic=1028803;topicrefid=19

Общи условия

Активация на акаунт