Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 960 633
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 6 225
  • Испания
Аз успях на седмия опит /от настолната версия/.

# 6 226
Многократно съм коментирала посочените по-горе казуси. Редакторът (формата за писане и форматиране) ще бъде подменен, както и емотиконите. Старата версия се ползва от по-малко от 2% от потребителите, поддръжката е спряна и (както писах преди няколко дни в тази тема) до 2-3 месеца, след имплементиране на редактора, емотиконите и отстраняване на основните коментирани бъгове, тя ще бъде изгасена. 

Mamma, забравяте цветовото оформление. Безумно е това бяло с черни букви и никакво разделяне на постовете. Никакъв цвят, както е в сегашната версия (ползвам само старата).

# 6 227
  • Другата България
А пък аз не вярвам, че старата версия се използва от по-малко от два процента от потребителите. Категорично не  е така, по емотиконите в мненията си личи, а и хората си го казват. Не знам на каква база е тази статистика, ще ми е интересно да разбера. Аз не съм и започвала да я ползвам новата.

# 6 228
А пък аз не вярвам, че старата версия се използва от по-малко от два процента от потребителите. Категорично не  е така, по емотиконите в мненията си личи, а и хората си го казват. Не знам на каква база е тази статистика, ще ми е интересно да разбера. Аз не съм и започвала да я ползвам новата.
И аз така смятам.  Peace

# 6 229
И според мен това за 2та процента потребители не е вярно. По-скоро е оправдание за налагане на новата версия.

# 6 230
  • София
Не си личи по емотиконите непременно.
Може да пишеш кодовете на старата.

# 6 231
  • Буркина Фасо
И според мен това за 2та процента потребители не е вярно. По-скоро е оправдание за налагане на новата версия.
нова версия ще има каквото и да си говорим, макар, че пуснатата анкета е в полза на непромяна на сайта - т.е. запазване на старата версия. 82%  с/у  4%

# 6 232
  • До сърцето...

Ма моля те! Повече от 2% ще преписват кодове... направо повярвах Grinning

# 6 233
Ако не съм с профила си, не мога да вляза в старата версия, няма нищо в долната лента.

# 6 234
нова версия ще има каквото и да си говорим, макар, че пуснатата анкета е в полза на непромяна на сайта - т.е. запазване на старата версия. 82%  с/у  4%
Не съм виждала и участвала в тази анкета.  Активна ли е в момента?

# 6 235
  • Буркина Фасо
Не съм виждала и участвала в тази анкета.  Активна ли е в момента?
понеже е спряна поддръжката на старата версия е възможно и отчитането на гласовете да е спряно.
иначе темата би трябвало да е активна.
http://old.bg-mamma.com/?topic=986022.msg36341458#new

# 6 236
  • София

Ма моля те! Повече от 2% ще преписват кодове... направо повярвах Grinning

Ъъ, аз ги помня на повечето иконки и си ги щракам, докато пиша. Бих казала, че е по- бързо от това да отвориш панела с иконките и от там да я избереш.

Не съди по себе си за другите Peace
Бих казала, че е странно да пишеш повече от година и да не си запомнил поне основните.

# 6 237
Активна е анкетата и отчита гласуване.  Peace
Благодаря!

# 6 238
  • Испания
Темата с анкетата е пусната от потебител. Гласували до този момент - 518.

Това е нищожен процент от всички регистрирани във форума.

# 6 239
  • София
Темата с анкетата е пусната от потебител. Гласували до този момент - 518.

Това е нищожен процент от всички регистрирани във форума.
Абсолютно. Дори не съм отваряла темата, камо ли да гласувам.

Общи условия

Активация на акаунт