Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 960 892
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 6 240
  • Другата България
Темата с анкетата е пусната от потебител. Гласували до този момент - 518.

Това е нищожен процент от всички регистрирани във форума.
Абсолютно. Дори не съм отваряла темата, камо ли да гласувам.
Аз също, сега разбирам за нея.
Едит - погледнах, там почти всички са отговорили, че нямат нужда от промяна на сайта.
Не си личи по емотиконите непременно.
Може да пишеш кодовете на старата.
Ами едно от масовите оплаквания  от новата версия беше именно липсата на старите емотикони, та не знам колко хора пишат кодове.

# 6 241
Аз също пиша кодовете, защото старите емотикони ми липсват, а новите са тъпи. Ползвам новата версия от самото начало

# 6 242
  • Пловдив
Когато изгасят напълно старата версия, ще може ли пак с кодове да се въвеждат емотикони от старата версия?

# 6 243
100% не.
Те и сега не се изобразяват всички кодове.  

# 6 244
Известяването пак не работи. Някои отговори ги прочетох по няколко пъти, докато се усетя.

# 6 245
И аз за това влизам....пак не ви рабати известяването. За пореден път. Супер досадна работа.

# 6 246
  • На брега на реката
За първи път ми се случва и е ужасно досадно. Даже и скрий шот направих, не, че ще докажа нещо Simple Smile От третото рефрешване се оправя, но щом вляза в тема и после цъкна на известията, седят като актуални мненията от 5:30 :/

# 6 247
И аз влизам да се оплача от известията. Като влязох във форума известията в камбаната бяха 14. Влязох в две теми и гледам - станали 5! Отварям пак камбанката и влизам в една от вече прегледаните теми, защото реших, че има нови отговори, докато съм преглеждала другите. Като я отворих, хем нямаше нови отговори (а старите, които вече бях прочела), хем известията в камбанката станаха 11.

# 6 248
При мен освен известяването, не работи и цитирането - като се опитам да цитирам излиза съобщение, че този пост вече го няма. Рестартирам, но си е там, а цитирането пак не се получава - опитах така няколко пъти.

# 6 249
И аз не мога да редактирам.
Бива ли така бъгаво да почва седмицата....

# 6 250
Проблемът с редакцията и известията се дължат на технически проблем с един от сървърите. Колегите от Нетера работят по отстраняване на проблема и имаме уверението им, че ще бъде нормализирана работата максимално бързо. Възможно е да има прекъсвания в моментите, когато рестартират сървъра и го включват отново в системата.

# 6 251
През последните няколко минути:
Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[HY000]: General error: 1040 Too many connections' in /var/www/bg-mamma/beta/vis/lib/DBH_BASE.ext.php:462 Stack trace: #0 /var/www/bg-mamma/beta/vis/lib/DBH_BASE.ext.php(462): PDOStatement->execute(Array) #1 /var/www/bg-mamma/beta/vis/lib/DBH_BASE.ext.php(316): DBHStatement->execute(Array) #2 /var/www/bg-mamma/beta/vis/CustomAbstract.php(80): DBH_BASE::fetchColumns('?SELECT ?????`I...', Array) #3 /var/www/bg-mamma/beta/vis/classes/Groups.class.php(678): CustomAbstract->fetch(Array) #4 /var/www/bg-mamma/beta/vis/classes/Groups.class.php(661): Vis_Groups->fetchGroup(Array) #5 /var/www/bg-mamma/beta/Sources/Load.php(710): Vis_Groups->getOwnedGroupsIdsForUser('158877') #6 /var/www/bg-mamma/beta/index.php(237): loadUserSettings() #7 /var/www/bg-mamma/beta/index.php(207): smf_main() #8 {main} thrown in /var/www/bg-mamma/beta/vis/lib/DBH_BASE.ext.php on line 462

Както и too many connections.

# 6 252
А защо толкова често се появява този проблем...всяка седмица почти е така.

# 6 253
teta75, нещо, което работи нон стоп понякога се срива. Що за въпрос?

# 6 254
  • Варна
А, да бе. ФБ защо не се срива постоянно? Преди да сложат новата версия също не е било такова чудо сякаш. Не съм забелязала чак всяка седмица да се случват такива сривове, но не е и прецедент.

Общи условия

Активация на акаунт