Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 465
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 6 255
Непрофесионален ми е въпросът. Явно е някакво слабо място, щом все там удря....

# 6 256
  • Испания
Ето как излизат кавичките в цитати днес /в новата версия/:

# 6 257
  • Euskal Herria
Отдавна са така, както и емотиконите. Понякога всичко е нормално, понякога не се изобразяват, а се изписват.

# 6 258
# 6 259
Работи ли се по възстановяване функцията за качване на изображения?

# 6 260
При мен няма проблем с изображенията.
Скрит текст:

# 6 261
В подфорум Здраве вчера след като качих 2 снимки и ми дава тази грешка.  Изтрих кеша,  минах от мобилната в пълната версия. Не става.
Ето, че тук качих и в ЛС качих тази снимка.
Къде да си търся проблема при мен?

P.S  Явно тази конкретна снимка не ми позволява да приложа.  Мерси за отзивчивостта,  ще я режа форматирам. ....докато успея.

Последна редакция: ср, 18 апр 2018, 14:06 от Фръц!

# 6 262
Привет.

Не виждам, че има публикувани нови отговори. Докато пиша. Публикувам и чак тогава виждам, че преди моето мнение са пубикувани до 5-6- нови отговора. Не ми изскача предупреждение, че има други писали, и не ми дава възможност да ги прочета или да избера да публикувам въпреки тях.

# 6 263
  • Euskal Herria
И при мен е така. Едва когато натисна "Публикувай" и в същото време има нов отговор, се появява съобщение за това, но само за този пост.

# 6 264
  • Sofia
Не виждам, че има публикувани нови отговори. Докато пиша. Публикувам и чак тогава виждам, че преди моето мнение са пубикувани до 5-6- нови отговора. Не ми изскача предупреждение, че има други писали, и не ми дава възможност да ги прочета или да избера да публикувам въпреки тях.
И аз забелязах същия проблем.

# 6 265
Случаите, в които системата няма да Ви информира за нови отговори, публикувани докато пишете, са:

- спрели сте известяването от настройките на профила си
- използвате Бърз отговор
- публикуван е нов отговор в рамките на до 15 сек. след като вече веднъж Ви е известило, че има нови публикации (тоест в рамките на 15 сек. няма да Ви спре втори път)
- евентуално сървърно забавяне (направихме проверка, няма данни за такова днес).

Моля за информация дали продължавате да срещате този проблем и дали в конкретни теми (с екипа не успяхме да го възпроизведем)?

# 6 266
  • Sofia
Случаите, в които системата няма да Ви информира за нови отговори, публикувани докато пишете, са:

- спрели сте известяването от настройките на профила си Не съм го спирала
- използвате Бърз отговор Никога не го използвам
- публикуван е нов отговор в рамките на до 15 сек. след като вече веднъж Ви е известило, че има нови публикации (тоест в рамките на 15 сек. няма да Ви спре втори път) Дори първо известяване не се появяваше
- евентуално сървърно забавяне (направихме проверка, няма данни за такова днес).

Моля за информация дали продължавате да срещате този проблем и дали в конкретни теми (с екипа не успяхме да го възпроизведем)? Засега известяването работи

# 6 267
  • Sofia
Има ли конкретна тема, в която се обсъждат различните марки и модели телевизори?

# 6 268
Има ли конкретна тема, в която се обсъждат различните марки и модели телевизори?
Заповядай:
http://www.bg-mamma.com/?topic=913957

# 6 269
Има ли още опция Анонимен ,и ако - да , как се използва ?

Общи условия

Активация на акаунт