Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 704
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 6 270
  • София
Има си - Отговор, долу дясно - допълнителни опции, последната - Публикувай като анонимен.

# 6 271
Възможността за анонимно публикуване на постове е достъпна в следните подфоруми:
- Проблемно забременяване
- Рискова бременност
- Осиновители и осиновени
- Родители, отглеждащи сами децата си
- Родители, преживели загуба
- Здравословни проблеми и профилактика
- Семейни отношения
В полето за отговор имате "Допълнителни опции". При кликване върху стрелкичката, се отварят допълнителните възможности и ако желаете да публикувате анонимно, отмятате "Публикувай като анонимен". Не забравяйте да го правите за всеки пост, който желаете да бъде пуснат анонимно. Напомням и че не се толерира прекомерното и неоправдано използване на функцията, както и използването ѝ с цел обиждане или друг тип нарушаване на правилата на сайта.

# 6 272
Има си - Отговор, долу дясно - допълнителни опции, последната - Публикувай като анонимен.
И аз я търсих точно там,видях от една тема,но не намирам тази опция при мен.
Едит : бубанка е отговорила ,явно точно в този подфорум не може да се използва тази опция.
Благодаря!

# 6 273
  • Испания

# 6 274
  • София
малката лисичка - говоря за пълната версия, ако порбваш от мобилна там може пък и да няма, не мога сега да погледна как е. А може и както бубанка пише, да си пробвала в друг подфорум, където просто да не е разрешено, аз честно казано пробвах като отговор в тази тема и ми излезе, но това е опция, която по принцип не ползвам.

# 6 275
Да,пробвах и с пълната версия,но точно за този подфорум я няма опцията.
Благодаря.

# 6 276
Здравейте, опитах се да си актуализирам мейла в профила, но се оказа че той е закрит, тъй като отдавна не съм го използвала. Въведох нов имейл, но някак си явно успях да се блокирам и сега не може да ми изпрати код за активиране на стария ми профил на новия ми имейл. Можете ли да ми кажете на кого да пиша с молба за помощ за възстановяване на моя си профил и закриване на настоящия? Благодаря!

# 6 277
Чрез лично съобщение до избран от Вас модератор или администратор или на имейл admin(а)bg-mamma.com като (а) = @.

Последна редакция: чт, 19 апр 2018, 11:04 от bubanka

# 6 278
Благодаря, bubanka, писах Ви на ЛС.

# 6 279
Здравейте,
 тъй като съм се регистрирала с емайл който вече не ползвам, възможно ли е да го сменя?

# 6 280
Привет! От днес не мога по никакъв начин да си вляза в профила през лаптопа. През мобилния няма проблем. До снощи всичко си беше нормално, не съм излизала от профила си, но от днес съм изхвърлена.

# 6 281
  • София
Привет! От днес не мога по никакъв начин да си вляза в профила през лаптопа. През мобилния няма проблем. До снощи всичко си беше нормално, не съм излизала от профила си, но от днес съм изхвърлена.
Изтрий кеш, бисквитки, всичко от началото, а не само за последният ден или час - рестартирай браузъра и опитай да влезеш в профила ти. Може да изключиш и Адблок-а, ако имаш такъв.

А най-добре, опитай да влезеш през друг браузър.

# 6 282
Как да сменя снимката на профила ми ?

# 6 283
  • София
Как да сменя снимката на профила ми ?
От настолната (пълната) версия.
Кликвате бутона промени http://scr.hu/0ws9/zrahu

# 6 284
  • Испания
При опит да цитирам над 10 пъти:

Цитат
Грешка!
Невалидна сесия. Моля, натиснете изход и се опитайте да влезнете отново.
Обратно

Общи условия

Активация на акаунт