Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 986 325
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 6 600
  • София
GDPR влезе в сила от вчера, 25.5.2018г.

# 6 601
  • Другата България
Пак аз с въпрос за аватарите.
Какво става с тях, ту ги има, ту ги няма, стара, нова версия - все тая.
За лаптоп говоря, от телефон не съм пробвала.

# 6 602
  • София
Проблемът е в tinypic.com

# 6 603
  • Другата България
Благодаря. bouquet

# 6 604
GDPR влезе в сила от вчера, 25.5.2018г.
Не е, специално за този форум Innocent

# 6 605
  • В реалността
Скрит текст:
Вчера нормално си влизах в профила. От съгласията не бях приела само последната точка. Днес профила ми вече е деактивиран. Благодаря за което. Имах доста важни лични съобщения, които сега са затрити.

Има ли вариант да се активира профила ми отново?

Моля, ако е възможно, администратор/модератор да се свърже с мен. Регистрацията ми е със стария e-mail

След два часа опити на какво ли не, вече влизам в стария профил. Вероятно е било бъг, или е активиран отново. Hands V

Последна редакция: нд, 27 май 2018, 09:05 от Jáne ღ

# 6 606
В секция съгласия пише, че на 27.05 съм се съгласила с първите 3 точки. Не съм се съгласявала с нищо. Защо така?

Според ГДПР, полът се смята за лични данни. Това означава ли, че всички постове, в които съм употребила женски род, когато говоря за себе си, могат да бъдат изтрити при мое желание?

# 6 607
Голямо драматизиране, голямо преиграване с тези лични данни. Какви лични данни в анонимен форум, където никой не ви е карал насила да пишете. Добре, че го приеха този закон, та да се притесните, че другите потребители ще разберат мъж ли сте, жена ли сте. До вчера не беше проблем, днес търсим под вола теле.

# 6 608
  • Другата България
В секция съгласия пише, че на 27.05 съм се съгласила с първите 3 точки. Не съм се съгласявала с нищо. Защо така?

Според ГДПР, полът се смята за лични данни. Това означава ли, че всички постове, в които съм употребила женски род, когато говоря за себе си, могат да бъдат изтрити при мое желание?
Не, че нещо, ама в предходен пост си написала всяко едно от децата ти къде учи. Това лично мен повече би ме притеснило, отколкото съответния род, в който съм говорила за себе си. Ако чак толкова държиш на дискретност, по-добре не споделяй лична информация сама, доброволно.

# 6 609
Дайте да променим българският език и вече да няма мъжки и женски род, всички ще сме в среден род, за да не се разкриват личните ни данни.

Вече прекалявате и наистина търсите под вола теле.

# 6 610
Да взема и аз да махна това Как' от ника си, че и ЕГН-то спада към личните данни, не може то така да ме какосвате значи!  Crossing Arms

# 6 611
  • София
Да взема и аз да махна това Как' от ника си, че и ЕГН-то спада към личните данни, не може то така да ме какосвате значи!  Crossing Arms
Издава пола ти, махай го. И "Сийка" трябва да махнеш. За ник може да сложиш един въпросителен знак, за да си спокойна.

Ох, издадох пола ти, не знам как да пиша Anguished

# 6 612
Влизам с ФБ и искам да направя малко промени по профила си, но ми иска парола. Как да разбера каква е, защото не е паролата ми от Фейсбук?

Едит: Оправих се, намерих мейл от 2016-та, които съдържа и паролата... нямаше да я позная Grinning

Последна редакция: нд, 27 май 2018, 17:52 от Allynna Jenkins

# 6 613
  • София
Ама верно аман от тоя GDPR, масово хора, чули недочили и недоразбрали какъв точно е този регламент, рЕзко се загрижиха за доброволно предоставяни с години лични данни, но иначе са приели условията, за да не им се деактивира профила след 25ти. Ама да ги прочетат с разбиране - йок...

# 6 614
  • София
Предварително моля за извинение, предполагам, че е коментирано много, но през търсачката не намирам инфо.

Въпросът ми е как да се върна към старата версия с красивите емотикони?
Виждам, че повечето потребители все още пишат с тях.

Общи условия

Активация на акаунт