Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 959
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 6 945
Проблема със снимките продължава. Поне при мен.
И от нет и от компютър. Пробвах през старата версия, без проблем. Веднага през новата, същата снимка, от същото място - ядец. Simple Smile

И при мен. Само, че аз и през старата версия не мога.

# 6 946
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И при мен го има проблема със снимките затова минах на старата версия  Peace

# 6 947
  • София
Реклама?
Скрит текст:

# 6 948
  • София
Защо в мобилната версия, с изключение на тази тема, от камбаната не ми зарежда първия непрочетен отговор, а си стои в началото на страницата колкото и да чакам? Изключително неудобно е да търся при всяко влизане какво съм чела и какво не.

# 6 949
  • Испания
При многократни опити за редактиране на пост:

Грешка!
Невалидна сесия. Моля, натиснете изход и се опитайте да влезнете отново.
Ако смятате, че не трябва да виждате това съобщение,
свържете се с нас.

# 6 950
  • До сърцето...
Този потребител с рекламни постове -  http://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=599785;sa=showPosts

# 6 951
  • Варна
И при мен ина проблем с качването на снимки

# 6 952
По отношение на снимките - тъй като проблемът е външен, това, което правим от наша страна, е максимално да ускорим мигрирането към друга услуга.

Mrs Jan, възможно ли е това да се случва само за определена тема и ако да, то моля укажете коя е тя.

smileys, рефреш на страницата преди да натиснете отново бутона за редакция би трябвало да решава проблема.

mimeime, Радика, благодаря!

# 6 953
  • Stuck in a moment
И аз съм така. Не ми е жизненоважно, но все пак. Вече 2 дни. През 2 браузъра. Само от компютър. Чистен ми е и кеш и темп. И от различни места, не е да кажеш само от един сайт, да предположим, че е бъгав.
Цитат
Грешка 6578: Тази услуга е временно недостъпна.
Моля, опитайте по-късно.

Същото е и при мен. Не успявам да публикувам снимки от мрежата и не успявам да публикувам снимки от компютъра си. В три теми не пускам отговор, защото не мога да пусна снимките. Така е повече от седмица.

# 6 954
  • София

Mrs Jan, възможно ли е това да се случва само за определена тема и ако да, то моля укажете коя е тя.

В темата на бъдещите седмокласници - нито веднъж.
Във Въпроси всякакви - единствено днес от 3-4 влизания две бяха на непрочетеното, останалите от днес и предишните два дни трябваше да търся.
В ПрЪвописТната - вчера показваше новото, днес не.
В Смешките от форума и Историята на ника/потр. име  - също не.

# 6 955
  • Испания

smileys, рефреш на страницата преди да натиснете отново бутона за редакция би трябвало да решава проблема.

Много благодаря.

# 6 956
Призовавам модераторите към малко повече вникване в съответния казус, преди да трият при сигнал за спам.

# 6 957
  • Sofia
Как да махна известия от теми в които не участвам или не са ми вече интересни?
Пробвах с линийките от дясно,не се получава,пак получавам известия..

# 6 958
За тема, в която се публикувала:
Меню /горния ляв ъгъл/ - Нови отговори - в десната страна на списъка до заглавието на всяка тема има кошче /"премахни от списъка, спира следенето"/ - клик.
Следващо влизане в конкретната тема включва отново известията за нея.

Ако само сте включила известия за тема, в която не сте публикувала:
Профил - Моят избор - Следени теми - Спри следенето

# 6 959
  • На брега на реката
Поради каква причина мой коментар, различен от “запис” или “да следя”, е изтрит от темата звездни компромати? Любопитна съм с какво нарушавам клюкарска тема? Поради същото изтриване на коментара, темата все едно не я следя!

Общи условия

Активация на акаунт