Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 469
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 6 990
Забраната е за регистрация на нови профили от конкретно мобилно ИП и не пречи по никакъв начин на участието Ви във форума.

# 6 991
  • Sofia
Как е сложена иконката на червилото в заглавието на тази тема?

# 6 992
  • тук и там
Здравейте,към кого трябва да се обърна за да мога  правя редакции във дадена тема,чийто автор съм аз?Информацията,дадена на 1 стр. в темата не е актуална вече ,и трябва да се редактира за да не подвежда хората къде и на какъв телефон могат да записват часове за консултация..За темата"Операция на щитовидна железа -15" става въпрос.

# 6 993
Изпратете ми на лс поправките и линк към темата, ще редактирам поста.

# 6 994
  • София
Как е сложена иконката на червилото в заглавието на тази тема?
Цитат
   💄 Червило
Червило, показано с изваден капак. Показва се в червен нюанс на повечето платформи, с изключение на Android, който има розов цвят.

Червилото е одобрено като част от Unicode 6.0 през 2010 г. и е добавено към Emoji 1.0 през 2015 г.

ето ТУК, може да намериш и други такива икони.

# 6 995
  • Sofia
Много благодаря!

# 6 996
  • София

А и още нещо,
такива икони може да добавяш към заглавието на лични съобщения или  екранното си име, ако пишеш през от мобилен и използваш иконите на  клавиатурата.

# 6 997
  • Sofia
Къде на начален екран има бутон за "Любими теми"?
Не го виждам никъде. 
Моля за скрийншот!

# 6 998
На начален екран няма бутон за "Любими теми".
Секцията с любими теми можете да откриете на: Профил - Моят избор - Любими теми

# 6 999
От два дни не мога да отворя новата версия на форума през Мозила. Екранът показва само това
Скрит текст:

# 7 000
  • Sofia
bubanka, благодаря!

# 7 001
  • София
От два дни не мога да отворя новата версия на форума през Мозила. Екранът показва само това
Скрит текст:
Изчисти всички бисквитки и опитай пак.

Или копирай в друг браузър ЛИНК към някоя тема и го постави в Мозила, да видиш дали ще се зареди страницата.

# 7 002
Скрит текст:
Изчисти всички бисквитки и опитай пак.

Или копирай в друг браузър ЛИНК към някоя тема и го постави в Мозила, да видиш дали ще се зареди страницата.

Благодаря, получи се след изчистване на бисквитките.

# 7 003
Имам проблеми с търсачката на форума. Търся по ключова дума, но ми показва само стари постове, а новите не ги показава.
Например търся "мочила" и ми показва само един коментар от м.г., а скоро имаше  нови коментари.
Аз ли не правя нещо както трябва?

# 7 004
Търсачката все още има някои бъгове. Извиняваме се за причиненото неудобство.

Общи условия

Активация на акаунт