Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 348
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 7 005
  • София
Имам проблеми с търсачката на форума. Търся по ключова дума, но ми показва само стари постове, а новите не ги показава.
Например търся "мочила" и ми показва само един коментар от м.г., а скоро имаше  нови коментари.
Аз ли не правя нещо както трябва?

Това, върши ли ти работа или търсиш нещо по-конкретно!?

Плетем красоти за топлите дни .. тема 96

# 7 006
Имам проблеми с търсачката на форума. Търся по ключова дума, но ми показва само стари постове, а новите не ги показава.
Например търся "мочила" и ми показва само един коментар от м.г., а скоро имаше  нови коментари.
Аз ли не правя нещо както трябва?

Това, върши ли ти работа или търсиш нещо по-конкретно!?

Плетем красоти за топлите дни .. тема 96

Точно това търсех, но си го намерих с ровене.
Пуснах питането, защото винаги ми се случва така, търсачката ми показва само старите коментари и се чудя аз ли не правя нещо добре, или има някакъв проблем с търсачката.
Случвало ми се е дори нови теми да не иска да ми покаже, като търся по ключови думи от заглавието.

# 7 007
Здравейте! Понеже писах лични съобщения,но потребителите ми казаха,че не могат да ми отговорят,тъй като съобщенията ми били забранени. Въпросът ми е как мога да ги ,,разреша,, тъй като не намирам никъде в настройките подобно нещо. Аз никога не съм ги забранявала.

# 7 008
Профил - Настройки - Лични съобщения - махате отметката пред "Блокиране получаването на лични съобщения" - Запази

Можете да променяте настройките на профила си само в обикновената версия, в мобилната - не.
Ако имате нужда от допълнителна помощ, пишете ми лично съобщение.

# 7 009
Много странна случка с личните съобщения и при мен.
Получих съобщение от потребителка, в чиято тема писах преди малко. Когато се опитах да върна обратно отговор ми излиза съобщение, че "не е намерен такъв потребител". Темата ѝ вече е преместена в друга, аналогична, но профилът съществува, има такъв потребител.

# 7 010
  • AMS
 И аз се учудих, както се опитах да пиша на лични.
 При изпращането  ми се появи надпис -
 "Потребителят е блокирал получаването на лични съобщения."
 Сигурна съм, че въпросният потребител не знае за това
 и въобще не ги е забранявал.
 В настройките отметката за блокиране трябва да се слага от потребителя,
 а не да е сложена и да се премахва.
 Няма и известие за това.
 Не всеки ден потребителите проверяват настройките си на профила.
 Не може ли за всички да се подходи по обичайния начин - получаване на лични съобщения
 и опция с отметка за потребителя - блокиране на личните съобщения?

# 7 011
Аз също осъмнах с блокирани съобщения и съм убедена, че не съм го направила аз

# 7 012
Много странна случка с личните съобщения и при мен.
Получих съобщение от потребителка, в чиято тема писах преди малко. Когато се опитах да върна обратно отговор ми излиза съобщение, че "не е намерен такъв потребител". Темата ѝ вече е преместена в друга, аналогична, но профилът съществува, има такъв потребител.

Получава се когато екранното име на потребителя е сменено между получаването на съобщението и отговора му или в някои случаи, когато в екранното име на потребителя са използвани различни символи /напр. сърчица и т. н./. Изпратете личното съобщение до потребителското име, не до екранното.

Тези, които са приели по-късно съгласията или са ги приели, оттеглили и отново приели, са с изчистени настройки в профила - екранно име, подпис, пол, възраст и т. н. включително и настройките за лични съобщения.

# 7 013
Благодаря, Бубанка, странното ми беше, че давам отговор на получено току що съобщение.

Струва ми се, че потребителката е изтрила профила си или е оттеглила съгласието си.
Благодаря!

Последна редакция: пт, 03 авг 2018, 11:04 от Анонимен

# 7 014
tonynette, потребителката, с която сте искала да се свържете, е с деактивиран профил поради промяна на имейл адреса. По тази причина не сте успяла да й изпратите лично съобщение.

# 7 015
Благодаря на Не се сърди човече и Бубанка за загрижеността и намесата. Не горя от нетърпение да си комуникирам с дамата. Flowers Hibiscus

# 7 016
Какъв е проблемът с публикуването на мнения? Изписва ми "изтекла сесия". Никога не съм имала подобен проблем и при цял ден включена бг мама. Излизах - влизах - пак не става. Чистих история, кеш, всичко - не става.
Публикувам само през "бърз отговор".
Скрит текст:

# 7 017
  • Буркина Фасо
Какъв е проблемът с публикуването на мнения? Изписва ми "изтекла сесия".
вероятно е от бета версията. сега трябва да влезнеш през нея задължително. и при мен е така.
докато влизах през старата версия нямаше проблем и цял ден "да съм тук" чрез компютъра.
ще чакаме алфата да се появи Laughing

# 7 018
Ако не е алфата...азбуката има и други букви! Joy
Много интересно, че не за всички потребители засегнати...

# 7 019
Какъв е проблемът с публикуването на мнения? Изписва ми "изтекла сесия". Никога не съм имала подобен проблем и при цял ден включена бг мама. Излизах - влизах - пак не става. Чистих история, кеш, всичко - не става.

Само новата версия ли ползвате или превключвате межу нова и стара?
Опитахте ли, когато сте в полето за отговор, да дадете рифреш?

Общи условия

Активация на акаунт