Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 114
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 7 155
Благодаря за сигнала.

# 7 156
Защо в статистиката не ми се отчитат полезните мнения. Виждам, че потребители отбелязват мое мнение като полезно, но в статистиката бройката от известно време не се променя.

# 7 157
Коя статистика не се променя и точно къде я гледате?
Току-що тествах с Ваш пост - оцених като полезен горния и съответно махнах палеца - в статистиката Ви имаше промяна с плюс/минус един глас.

# 7 158
Джаста Праста сигурно има предвид, че ако някой лайкне пост, който вече е бил лайкнат - тогава общия брой полезни мнения в профила не се променя. Вече се оценява броят на полезните мнения, а не броят на хората, които са ги намерили за такива.

# 7 159
За това исках да разбера въз основа на коя статистика прави извода, че няма промяна при оценяването на постовете й - тя има 587 поста, 395 са оценени като полезни с общо 1284 палеца.

# 7 160
Този бутон съвсем не се ползва по предназначение. Забелязвам, че повечето си го ползват като бутон "харесвам" и си кликват там да отбележат съгласие с дадено мнение, някакво внимание към потребителя, че са прочели мнението му, или като реакция, ако някой им е отговорил на зададен от тях въпрос.

# 7 161
# 7 162
Да, благодаря!

# 7 163
  • София
Здравейте, бих искала да попитам, на какво се дължи изчезването на аватара от профилът ми?

# 7 164
... предполагам, че аватарът Ви е бил качен на външен сървър и е бил указан с линк, а не е бил качен на наш сървър.
Поради забавяния и проблеми при зареждането на аватари, които са указани с външни линкове към сайтове, които са вече недостъпни, променили са правата за видимост или изображенията, които са били там, вече не съществуват, е направен пълен одит и линковете са премахнати.
Можете да качите аватара си през новата версия на сайта.
Услугата за добавяне на снимки в публикации, лични съобщения и като аватари вече е обновена и работи безпроблемно.

# 7 165
Много благодаря за разяснението. Аз си мислех, че всеки кликнал/лайкнал/оценил "полезно" се отчита. А, то системата била друга. Благодаря още веднъж, за отделеното внимание за отговор. Занимавам ви и аз с глупости.

# 7 166
Здравейте, искам да попитам мога ли да пусна във вашия форум следното съобщение:

Цитат
Здравейте,
...
Здраве и успех на всички!

Става въпрос за мен. Това не е просия, нито измама, защото в един друг форум ме обвиниха в това. Тъй като веднъж вече го пуснах тук при вас, но беше веднага изтрито, затова ви моля - ако смятате, че може да го публикувам, моля кажете къде и в кой раздел, ще ви бъда благодарен. Ако то противоречи на политиката и съдържанието на този форум, тогава моля за извинение, но бих ви помолил да отделите минутка за отговор, за да знам и да не чакам.

Последна редакция: вт, 04 сеп 2018, 08:19 от bubanka

# 7 167
Разбирам положението Ви, но подобен пост /обява/ не е допустим.

# 7 168
Ясно, благодаря.

# 7 169
  • Германия
Преди няколко минути исках да изчистя информацията от камбанката, в която имах само една тема. Кликнах горе вдясно на тикчето с хоризонталните черти и ми се появи прозорец с текст "undefined" и възможности за прием и отказ. Казах ок, и се появи втори прозорец, в който честно казано не прочетох какво пише, защото мислех, че е редовното съобщение, че съм на път да маркирам всичко в камбанката като прочетено. За мое учудване вместо това всички теми от подфорума, в който бях в този момент, бяха маркирани като прочетени... а камбанката си остана "пълна". Проблем в "моя телевизор" или бъг от форума?

Общи условия

Активация на акаунт