Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 958 860
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 7 275
Можете да сложите аватар само през обикновената версия, не и през мобилната.
Влизате в профила си, кликвате върху "промени" и имате възможност да качите снимка от Вашия компютър или да добавите изображение и от URL адрес.

Скрит текст:

При Вас ще бъде изписано "S", не "Ц".

# 7 276
# 7 277
От известно време имам проблем с външните линкове в старата версия. Като натисна линка (външен линк, примерно от ибей, гугъл или сайт за снимки, не от филтрираните тук сайтове), ми отваря една незареждаща страница с много дълъг адрес, започващ с олд-бг.мамма.ком... на латиница, естествено. Вероятно някак го прекарва през старата версия и нещо се счупва и не може да го отвори. Иначе, ако копирам ръчно линка и го поставя в полето за адреса извън бг-мама, ми го отваря нормално.

Също така, ако кликна върху потребителското си име, което е горе вдясно на екрана в старата версия, ми отваря профила само в новата версия. Като натисна вляво на екрана "Моите публикации", отново ми ги отваря в новата версия. Пробвах и с профили на други потребители, докато съм в старата версия - отваря ги директно в новата версия.

# 7 278
Профилите вече ще се отварят само в новата версия.

# 7 279
ЧревоУгодник, сърдечно блaгодaря. След твоите нaсоки вече всичко е нaред. Много, много ти блaгодaря.

# 7 280
Явно няма кой да заключи старата свекървенска тема. Дискусията си продължава на два фронта.

# 7 281
  • Ямбол
А ти подаде ли сигнал да я заключат?

# 7 282
Два пъти, Лиляна, вече е заключена. Нямаше да пиша тук.

# 7 283
Здравейте! Как се указва линк към статия?

# 7 284
Използвате бутона над полето за отговор, който изглежда като две брънки от верига:

Код:
[url=линк към статията]името й[/url]

пример:
Код:
[url=http://bg-mamma.com/?topic=840351]Въпроси към модераторите и администраторите[/url]

Въпроси към модераторите и администраторите

# 7 285
Благодаря!

# 7 286
  • Испания
Здравейте!

Имам няколко въпроса, които бях поставяла и преди, но отговорът беше, че се работи по тях в новата версия. Тъй като досега не виждам никаква промяна, бих искала да попитам.

1. В темите за телевизионните формати, в които отпадат участници всяка седмица /понякога два пъти седмично/, не е ли възможно пускащият темата да редактира първия пост /без ограничение на времето/ така, както може да се случва в кулинарния подфорум /в любимите рецепти/?

2. По същия начин ще може да се пускат нови анкети в рамките на седмичната тема. Ще бъде ли възможно и кога?
Сега ми се налага за тази цел да преминавам към старата версия.

3. Преди потвърждаването на публикуване на заглавната снимка се появява пунктир за оразмеряване. Преди работеше, сега само се появява и не е активен. Ще бъде ли коригирано това неудобство?

4. Когато изтривам анкета от новата версия, само за миг се появява въпрос дали наистина искам да я изтрия, след което допълнителното прозорче моментално изчезва, без да съм натискала някакъв бутон, за да отговоря. Какъв е смисълът от този въпрос тогава?

5. Защо официалната страница на предаване на Нова ТВ се означава като рекламен СПАМ?

# 7 287
Скрит текст:
Здравейте!

Имам няколко въпроса, които бях поставяла и преди, но отговорът беше, че се работи по тях в новата версия. Тъй като досега не виждам никаква промяна, бих искала да попитам.

1. В темите за телевизионните формати, в които отпадат участници всяка седмица /понякога два пъти седмично/, не е ли възможно пускащият темата да редактира първия пост /без ограничение на времето/ така, както може да се случва в кулинарния подфорум /в любимите рецепти/?

2. По същия начин ще може да се пускат нови анкети в рамките на седмичната тема. Ще бъде ли възможно и кога?
Сега ми се налага за тази цел да преминавам към старата версия.

3. Преди потвърждаването на публикуване на заглавната снимка се появява пунктир за оразмеряване. Преди работеше, сега само се появява и не е активен. Ще бъде ли коригирано това неудобство?

4. Когато изтривам анкета от новата версия, само за миг се появява въпрос дали наистина искам да я изтрия, след което допълнителното прозорче моментално изчезва, без да съм натискала някакъв бутон, за да отговоря. Какъв е смисълът от този въпрос тогава?

5. Защо официалната страница на предаване на Нова ТВ се означава като рекламен СПАМ?

Не само страници на предаване, всички новини на Нова са като рекламен спам. Няколко пъти ми се случи линковете да не могат да се четат и бях принудена да ги сменям с линкове към новината в друг сайт, например Вести.

# 7 288
Здравейте,забелязах че са изтрити мои споделяния в тема  :Ясновидци/врачки:35 .Бяха в последните две,три страници.Каква е причината?

# 7 289
Как мога да си закрия акаунта?

Общи условия

Активация на акаунт