Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 962 741
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 7 260
Опитах се да докладвам коментар през старата десктоп версия, но ми изписа, че има някаква грешка и ако пак се появи да пиша на Администратор.
След това пробвах през мобилната нова версия, както и през десктоп новата версия, но нищо не се случваше. Нито съобщение за грешка, нито потвърждение, нито се затвори прозорчето за докладване.
Все пак виждам, че коментара е изтрит и явно в някои от опитите се е получило. Въпросът е защо точно този коментар не можах да докладвам?
Докладвах един коментар от тази тема и нямаше проблем.

Защото комемтарът е бил изтрит, докато си се опитвал да докладваш. Не са го изтрили заради твоя доклад, а едновременно или съвсем малко преди да докладваш и се е получило така, че докладваш несъществуващ пост, оттам и грешката.
Не е това. Още снощи се опитах да го докладвам, но само през старата десктоп версия. Реших, че има временен проблем. Сега отново опитах и пак същото, но този път реших да пробвам и през новата версия.

# 7 261
Моля, укажете с точен линк мнението, което се опитвате да докладвате и излиза тази грешка. Ако не желаете да го публикувате тук, използвайте функцията "информирай модератор" през новата версия и в коментара укажете, че този пост не може да бъде докладван през старата версия.
Благодаря!

# 7 262
Моля, укажете с точен линк мнението, което се опитвате да докладвате и излиза тази грешка. Ако не желаете да го публикувате тук, използвайте функцията "информирай модератор" през новата версия и в коментара укажете, че този пост не може да бъде докладван през старата версия.
Благодаря!
Както казах, вече коментарът е изтрит, но със сигурност имаше проблем с докладването на конкретно и само този коментар. Коментарът беше номер 30 от тази тема http://old.bg-mamma.com/?topic=1065812
Докладвах последният коментар на bubanka в тази тема и нямаше проблем.

# 7 263
Видях публикацията и грешката. Ще предам на техническия екип. Благодаря!

# 7 264
Как да спра получаването на известия за нови отговори в дадена тема? Нямам предвид включени известия на имейл, а тези в бг-мама?

# 7 265
До колкото разбирам, имате предвид известия за теми, в които имате публикуван един или повече поста.
Когато имате нов пост в съответната тема, отивате в менюто в горния ляв ъгъл - "нови отговори" - има кошче до всяка тема "премахни от списъка, спира следенето". Кликвате и спирате да получавате известия в камбанката. Ако влезете отново в същата тема, дори и да не публикувате, известията отново се включват.
Можете да редактирате известията /и профила като цяло/ само в обикновената версия, не и в мобилната.

# 7 266
  • София
Мога ли да си спра известията кога някой е оценил мой пост като полезен? Дразни ме, защото камбанката редовно показва, че имам 45+ нови известия, а те са реално не нови отговори в теми, които следя, а нотификации, че някой е харесал мой пост.

# 7 267
За момента няма такава възможност.

# 7 268
Как мога да променя имейла си  в профила ?

# 7 269
Профил - Настройки - Вход и сигурност - Имейл адрес - Потвърди

# 7 270
  • Бургас
Пиша в темата за Вип Брадър и многократно,дразнещо се включваше потребител.Когато сигнализирах за този проблем до модератор,ми изписа"форумът който указвате не съществува"Какъв е проблема?

# 7 271
Пиша в темата за Вип Брадър и многократно,дразнещо се включваше потребител.Когато сигнализирах за този проблем до модератор,ми изписа"форумът който указвате не съществува"Какъв е проблема?
Вероятно вече е бил премахнат от модератор.
Ако все още съществува, пуснете тук линк към него.

# 7 272
Имам проблем с оперирането/ползването на форума през новата версия влизайки от телефона. Мога да влизам, но не мога да оперирам т.е. не ми дава падащото меню, като кликна върху дадена тема, тя не ми се отваря, бутоните ми не работят, изобщо пълна каша. Сега, редно е да споделя, че се наложи преинсталация на телефона ми и след нея това се случи. Преди можех да влизам и през старата и през новата версия и двете ми бяха активни, но новата доста товареше и ползвах основно старата. Днес обаче забелязах, че някои функции на старата версия вече не са активни през телефона и кликвайки например на "известия" ме препраща към новата версия, а при мен тя не е активна, както писах вече. Та, въпроса ми е - имате ли идеи какъв може да е проблема и някакви насоки за разрешаването му. Благодаря предварително.

# 7 273
Имам проблем с оперирането/ползването на форума през новата версия влизайки от телефона. Мога да влизам, но не мога да оперирам т.е. не ми дава падащото меню, като кликна върху дадена тема, тя не ми се отваря, бутоните ми не работят, изобщо пълна каша. Сега, редно е да споделя, че се наложи преинсталация на телефона ми и след нея това се случи. Преди можех да влизам и през старата и през новата версия и двете ми бяха активни, но новата доста товареше и ползвах основно старата. Днес обаче забелязах, че някои функции на старата версия вече не са активни през телефона и кликвайки например на "известия" ме препраща към новата версия, а при мен тя не е активна, както писах вече. Та, въпроса ми е - имате ли идеи какъв може да е проблема и някакви насоки за разрешаването му. Благодаря предварително.
JavaScript в браузъра включен ли е?
Пробва ли с друг браузър?

# 7 274
Здравейте,от къде мога да си сложа снимка/картинка на профила си?
Ползвам само телефона си,ако има някакво значение.

Общи условия

Активация на акаунт