Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 960 738
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 7 245
В новата верния на форума не мога да отварям новите отговори. Като кликна на иконата за известията за нови отговори (звънеца), не се отварят те, а се появява символ #
http://www.bg-mamma.com/#
Какъв е проблемът?

# 7 246
Поради каква причина е изтрита последната ми публикация в темата?
http://old.bg-mamma.com/?topic=1024027;topicrefid=19

И какво общо има с темата въпросът от мнение 685?
http://old.bg-mamma.com/?topic=1024027.msg37418841#msg37418841

Самоцитирам се

# 7 247
Въпросът е в контекста на темата. Постът Ви е изтрит заедно с други постове като част от спора с потребителката.

# 7 248
Какво по-точно означава "въпросът е в контекста на темата"?
На коя тема?
И какво общо има броят на спалните в един апартамент, когато обсъждаме организация на гардеробите в една конкретна спалня?
Може ли да ми кажете с какво конкретно последния пост нарушава правилата на форума, че е премахнат?

# 7 249
В изтрития пост продължавате спора с потребителя.

# 7 250
Коментарът Ви е "запис". Има друг начин да следите темите без да пишете празни постове: кликнете върху камбанката "следи" и ще получавате известия за постовете в темата. Ако желаете да благодарите на автора на темата, използвайте бутон "полезно".
Бях помолила някой да пусне нова тема и когато беше направена просто изказах благодарност. Странно е, че това се възприема като "празен" пост и се изтрива.

# 7 251
  • Ямбол
Изобщо не е странно. Темите се следят от потребителите и се очаква при нов отговор да се прочете нещо съществено по темата, а не някакво лигаво благодаря, което ако не се прекъсне от модератор, понякога запълва даже няколко страници от тема.
Когато се пусне нова тема и нямам какво да кажа, но искам да я следя, използвам бутона за следене на темата. Обаче е ужасно неприятно, че някой друг решава, че му е много важно да се разпише, вместо просто да я следи.

# 7 252
  • София
През мобилната версия как мога да видя мненията на даден потребител, включително и своите? Не намирам по познатия начин.

# 7 253
  • София
През мобилната версия как мога да видя мненията на даден потребител, включително и своите? Не намирам по познатия начин.
През пълната версия.

# 7 254
# 7 255
Здравейте! Как мога да изтрия мое мнение в тема? Смятам, че под влияние на моментно настроение писах лични неща, които си засягат само мен и желая да ги изтрия. Благодаря Ви предварително!

# 7 256
Чрез редакция.

# 7 257
Здравейте! Как мога да изтрия мое мнение в тема? Смятам, че под влияние на моментно настроение писах лични неща, които си засягат само мен и желая да ги изтрия. Благодаря Ви предварително!

Изпратете лично съобщение с линк към поста до модератор или администратор или доклад към поста с описание какво и защо желаете. Ще преценим дали поста да бъде изтрит, редактиран или оставен в първоначалния вид.

# 7 258
Опитах се да докладвам коментар през старата десктоп версия, но ми изписа, че има някаква грешка и ако пак се появи да пиша на Администратор.
След това пробвах през мобилната нова версия, както и през десктоп новата версия, но нищо не се случваше. Нито съобщение за грешка, нито потвърждение, нито се затвори прозорчето за докладване.
Все пак виждам, че коментара е изтрит и явно в някои от опитите се е получило. Въпросът е защо точно този коментар не можах да докладвам?
Докладвах един коментар от тази тема и нямаше проблем.

# 7 259
Опитах се да докладвам коментар през старата десктоп версия, но ми изписа, че има някаква грешка и ако пак се появи да пиша на Администратор.
След това пробвах през мобилната нова версия, както и през десктоп новата версия, но нищо не се случваше. Нито съобщение за грешка, нито потвърждение, нито се затвори прозорчето за докладване.
Все пак виждам, че коментара е изтрит и явно в някои от опитите се е получило. Въпросът е защо точно този коментар не можах да докладвам?
Докладвах един коментар от тази тема и нямаше проблем.

Защото комемтарът е бил изтрит, докато си се опитвал да докладваш. Не са го изтрили заради твоя доклад, а едновременно или съвсем малко преди да докладваш и се е получило така, че докладваш несъществуващ пост, оттам и грешката.

Общи условия

Активация на акаунт