Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 960 600
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 8 145
  • Варна
Здравейте, каква е причината да не мога да получавам ЛС /не са блокирани/? Възможно ли е да е защото екранното име се различава от потребителското? Какво трябва да направя? Благодаря

# 8 146
Проверете дали е пълна кутията Ви за съобщения.
Ако не е, пишете ми лс.

# 8 147
  • София
Влязох в пълната версия, за да се отпиша от някои теми. Сега как да се върна на мобилната от телефон?!

# 8 148
На мястото на www в адреса напиши m. Поне аз така правя.

# 8 149
  • София
На мястото на www в адреса напиши m. Поне аз така правя.

Благодарности!!!

# 8 150
Позволено ли е публикуването на текст на чужд език сложено като цитат без превод?

# 8 151
Не.

Правила на Форумите

12. Писането на кирилица е задължително!
Изключение от това правило са само потребителските имена, титлите и подписите, които могат да са на латиница.
При цитиране на чуждестранни източници, то чуждестранният текст трябва да е придружен с превод или поне кратко предаване на смисъла на цитираното.

# 8 152
Благодаря, bubanka!
Flowers Bouquet

# 8 153
Имам въпрос, в подфорум консултации за кърмене има няколко отворени теми, на които не може да се публикува отговор. Не могат ли да се преместят в раздел кърмене и захранване, за да отговорим по съответните казуси?

# 8 154
Имам въпрос, в подфорум консултации за кърмене има няколко отворени теми, на които не може да се публикува отговор. Не могат ли да се преместят в раздел кърмене и захранване, за да отговорим по съответните казуси?
Пуснете ми линковете на ЛС.

# 8 155
Здравейте,
Каква е причината да не мога да публикувам мнения в новите теми, в старите мога , в новите не?Някакъв проблем на форума, нещо съм бъзикнала по настройките или имам наложен бан?!
Вече трети път ми излиза:
Грешка, нямате право да публикувате в този форум.
Благодаря предварително!

# 8 156
След като публикувате тук, то нямате бан
Проверете дали не се опитвате да публикувате в заключена тема, в консултантски подфорум или в "Любими рецепти" например.
Ако става дума за други подфоруми, дайте ми примери за теми, в които не можете да публикувате, моля. Може и на лс.

# 8 157
Моля модератор да заключи темата, благодаря!

http://old.bg-mamma.com/?topic=1086290.new#new

# 8 158
Заключих.

# 8 159
Как да разберем към момента дали определен потребител е с БАН.
Темата с Форумските липси беше закключена по всеиз
вестни причини , но къде да питам Къде е Салсиша ?

Общи условия

Активация на акаунт