Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 766
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 8 280
Здравейте, преди около 8 години имах профил тук, но не бях влизала години и съм забравила паролата си, също така се бях регистрирала със стар имейл,  който вече не съществува, защото и там не бях влизала и са го изтрили. Въпроса ми е има ли как да си върна стария профил? Спомням си потребителското име.

# 8 281
Моля да оправите цитатите в мобилната версия. Скролването е безкрайно.
Благодаря.

# 8 282
Моля да оправите цитатите в мобилната версия. Скролването е безкрайно.
Благодаря.
Аз попитах модератор при докладване на един такъв пост дали всеки такъв пост трябва да се докладва, или си е бъг на мобилната версия, който предстои да бъде оправен, но отговор така и не получих.
Вероятно не им е важно.

# 8 283
Може би е от фонт сайза на кавичката, защото ми прави впечатление, че е несъразмерно голяма, заема голяма част от екрана и измества текста, за който не остава място освен по буквичка на ред. И това е навсякъде и аз също се чудя, що за коментар... "Ще редактирам поста..." рече. Ще редактират ръчно?!? Всички постове...? Явно само те не го виждат, че е навсякъде. Simple Smile

# 8 284
  • Куциндрел
Явно е бъг на мобилната версия. И при мен цитатите са същите.

# 8 285
Е, явно е бъг.
Ама да каже поне някой "работим по въпроса да го отстраним".
А не да се мълчи все едно сме на партизанско събрание.

# 8 286

От преди малко...

# 8 287
Към момента се стараем да компенсираме ръчно онова, което е ангажимент на всеки потребител към собствената му публикация и за което регулярно напомняме в темите и на лс - да не се публикуват цитати в цитатите, да не се цитират поредици от снимки, да се използва "скрит текст", да се изтрива излишното от дългите постове при цитиране и т. н. Докладвайте постове, които затрудняват четенето на темите.
По усъвършенстването на обикновената и мобилната версия се работи непрекъснато.

# 8 288
Цитатите се разпъват до максималната ширина на екрана.
Ако има вложени цитати, то всеки следващ вложен цитат е с по-малка ширина.

Чак при трети вложен цитат вече полето е прекалено тясно.

Дори да се премахне иконата и да се намалят отстоянията между вложените цитати, то пак ще се стигне до този ефект - не при трети, но при четвърти-пети вложен цитат.
Вложените цитати затрудняват четенето и проследяването дори и в десктоп версията и ползването на повече от два вложени цитата е силно непрепоръчително.
Вариант е да бъде забранено влагането на повече от два цитата.

Тъй като споменавате "всички" цитати, ако наистина всички цитати (а не само от трети-четвърти вложен цитат натам) са стеснени и не изглеждат като на показаните изображения по-горе, моля, уточнете на какъв тип устройства и браузери е това. При тестовете, направени с наличните ни мобилни устройства, подобен ефект се забелязва само след трети-четвърти вложен цитат.

А не да се мълчи все едно сме на партизанско събрание.
Meraviglia, моля да си спестите подобни реплики.
Въпросът е зададен тук в темата в 18.20 ч. (извън стандартното работно време), в момента е 19.45 ч.
Модераторите и администраторите нямат задължение за 24/7 поддръжка, както и нямат задължение за отговори в точно определен срок. Отговорът на всеки отделен въпрос може да изисква различно време.
Докладите до модератор са форма за сигнализиране, а не функционалност за двустранна комуникация, каквато дават форумът (настоящата тема), личните съобщения или имейлите, така че не е очаквано да има отговор на доклад. Всеки доклад се преглежда от един или повече модератори и ако е нужно сигналът се ескалира до администратор или член на техническия екип.
Докладът от Вас е прегледан. И на посоченото в доклада изображение (http://cdn.bg-mamma.com/hXyC/H3HN9.jpg) е видно, че става въпрос за множество вложени цитати, което не е бъг, а очаквано (макар нежелано) поведение, предизвикано от многократното влагане на цитати.

През мобилна версия и преглед на личен профил не мога да отворя собствените си публикации, на компютъра е възможно.
Също така при търсене през търсачката и връщане назад, резултатите не се запазват.
Мобилната версия не поддържа всички функционалности от десктоп версията на сайта.
Търсачката е в процес на доработка и тази опция ще бъде налична.

Здравейте, преди около 8 години имах профил тук, но не бях влизала години и съм забравила паролата си, също така се бях регистрирала със стар имейл,  който вече не съществува, защото и там не бях влизала и са го изтрили. Въпроса ми е има ли как да си върна стария профил? Спомням си потребителското име.
За да може да бъде ползван един профил е необходимо да знаете поне 2 от нужните данни - име, парола и имейл.
В допълнение на това, от 25 май 2018 година влезе в сила Регламента за защита на личните данни, във връзка с който разпратихме две писма до регистрираните потребители с искане за съгласие за поддръжка на потребителския профил. В случай че не сте дали необходимите съгласия, то профилът е бил деактивиран, а всички данни от него (вкл. имейл адресът) - заличени. Все пак, за да можем да кажем със сигурност, е необходимо да изпратите писмо до admin (at) bg-mamma.com в което посочите потребителското си име, с което е бил регистриран профилът Ви.

# 8 289
Наистина ли не виждате колко голяма е кавичката в дясно, включително във Вашия пост? Няма ли начин да се намали тя.? Не се заяждам. Просто питам защото на мен ми се набива в погледа тя и сякаш избутва текста точно тя. И естествено, колкото повече такива огромни кавички, толкова по страшно става, докато се стигне до буква на ред.
И това почна от известно време, не помня от кога. Някъде по време на първия доклад на потребител. Някъде има поне 2 седмици. Наистина не помня точно. Преди не беше така, дори с много цитати един в друг.

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 20:11 от 2109beforeGDPR

# 8 290
Кавичката би могла да бъде премахната и вече е отнесено към екипа, но пак подчертавам, че това е само леко и частично решение. До същия ефект би се стигнало отново при многократно влагане на цитати.

# 8 291
Благодаря Ви. За съжаление не мога да влияя на другите да не влагат мн цитати.

# 8 292
Мамма, чета 100 % в мобилната версия.
И е факт, че този проблем не съществуваше преди около седмица, може би. Не знам какво е променено, може би само гигантските кавички, но е факт, че преди нямаше такъв проблем. Дори при тройни цитати.
А скрития текст не винаги е опция. Често отварям, за да видя какво е цитирано и на какво се отговаря. Та пак става безкраен чаршаф за скролване. А от телефон е по - сложно изрязването. 😜

# 8 293
Благодаря на администратора.
Значи да подавам пост с подобни цитати в тази тема или?
Кажете какво да правим.
Явно неудобството не е само за мен.

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 07:46 от Meraviglia

# 8 294
Както вече писах, предадено е на екипа и вероятно ще бъде намалено отстоянието, което обаче не е трайно и крайно решение. Единствено техническо ограничение на влагане на повече от два цитата би било генерално решение, но към този момент бих се въздържала от подобно решение.

Видно е и от тези публикации от преди повече от 14 години, че влагането на повече от два цитата е нежелано потребителско поведение при използване на системата.
Можете както да помогнете на потребители в темите, в които пишете, като споменете, че влагането на толкова много цитати затруднява читаемостта, така и да докладвате подобни публикации, които да бъдат редактирани.

Новият редактор, който се подготвя скоро да бъде пуснат и да се ползва за публикуване, вече няма да използва bbcode и ще бъде от вида wysiwyg (what you see is what you get - каквото виждате, това получавате) и още при писането на публикацията всеки ще може да види как ще изглежда тя впоследствие и ще е по-лесно и ясно форматирането ѝ. Смятам, че това също ще повлияе значително при оформяне на всяко мнение.

Общи условия

Активация на акаунт