Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 384
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 8 415
Най-често старите теми се повдигат с безсмислени коментари с цел трупане на постове или подбуждане на стар спор между потребители. Нерядко и авторът е с деактивиран по някаква причина профил.
Можете да пишете лично съобщение до модератор за темата, която Ви интересува. По преценка ще публикуваме линк към новата тема или ще отключим старата, ако тя наистина е актуална към текущия момент.

# 8 416
Здравейте, уча магистратура ИТ и ми е нужна анкета от родители на 4. клас. Анкетата е анонимна, от 11 въпроса. Бих ли могла да пусна анкетата в подфорума за 4. клас? Благодаря!

# 8 417
Пишете лично съобщение на администратор с молбата си.

# 8 418
# 8 419
  • Германия
На новата мобилна версия през Сафари на ipad съм. Когато през камбаната отворя тема, в която има само един нов отговор, ме изпраща директно на препоръчаните теми под мнението. Не знам дали същото се получава и когато цъкна на цифрата до някоя тема, но ще го пробвам и ще допълня.

Едит: Току-що опитах в теми с 1, 2 и 3 нови отговора. Само при единично ново мнение имам този проблем.

# 8 420
  • София, България
Може ли отчетена тема за бременност да я забавим с няколко страници след 50-та, за да свърши месеца и съответно после да се преместим направо в "Родени"? Остават 4 дена до края на месеца и няма смисъл от нова отчетена...

# 8 421
# 8 422
Добро утро,вчера на лични получих съобщение от потребител Nikolija.
Потребителката питаше дали имам за разчистване стари дрехи,обувки и разни неща за дома.Попитах,защо не е пуснала тема,щом има нужда от някаква помощ.Отговори ми,че е пуснала,но мамите са се оказали несериозни.Тук идва и притеснението ми,до сега не е имало случаи при които мамите да се окажат безразлични.Ще съм благодарна ако може да ми съдействате.Хубав ден🤗

# 8 423
  • София
Здравейте, и аз получих такова съобщение, през нощта на 1 май, интересува ме защо не е допусната такава тема, ако наистина е имало опит да бъде обявена публично, а не да се пише на лични. В моето съобщение потребителят Nikolija написа, че след пожар се появила нуждата от дрехи, обувки, покъщнина, мебели, посуда.

# 8 424
Аз също получих такова съобщение.

# 8 425
  • София
Бях видяла две такива теми от нея в Благотворителния подфорум, като в първата дори не се намекваше за пожар, той се появи във втората. Общото и в двете теми беше, че потребителката не желаеше да отговаря на каквито и да било въпроси. За мен цялата история беше (и продължава да бъде) доста съмнителна.

# 8 426
  • Sofia
Съжалявам.
И ние бяхме подведени от "благотворителния" елемент.
Това е пореден опит на потребителката да се възползва от аудиторията на форума за лични цели, отново заливайки десетки потребители с ЛС.
Имаше тема, в която потребителката се държа агресивно-нападателно към всеки, задал уточняващ въпрос или пожелал допълнителна информация.
Реплики от вида:
Цитат на: Nikolija
Аз да съм споменавала, че пиша от мой собствен профил?
, провокираха допълнителни съмнения в участниците в темата, след което последваха серия обиди и квалификации към тях.
Впоследствие самата потребителка пожела премахването на темата, а след констстирания опит за заобикаляне на наложената преди забрана, достъпът и на този профил бе забранен.

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 11:16 от Tatti

# 8 427
Във втората й тема, мисля, която беше пусната късно вечерта, аз й писах и зададох някои въпроси, а тя стана ненужно нападателна и агресивна.
Имало пожар и искаше кафемашина, прахосмукачка, посуда, дрехи.
Споделих, че аз си мета с метла и варя кафе на котлон, а тя ми пожела да продължавам да си мета с метличката, и колко съм злобна и т. н.
Та така.

# 8 428
  • Street of Dreams
До тук имам две съобщения от поребителката, второто е напомняне. Сега не знам какво да си мисля.

# 8 429
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
О, тя си е направила поредния профил - https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=629517 .

Общи условия

Активация на акаунт