Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 960 442
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 8 445
  • Sofia
Блокиран е, благодаря.

# 8 446
  • Испания
Здравейте!

Току-що получих имейл за нов отговор в тема, която следя. Кликвайки на линка в имейла, се появи това:

Отново се повтори. Явно е нещо в постовете на един и същ потребител.

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 21:32 от 🍀Smileys®

# 8 447
Може ли да ми кажете защо днес ми бяха изтрити мненията от форума, пет на брой?

# 8 448
  • Варна
Искам да спра следенето на тема с мое участие. Спазвам указанията тук . Влизам в https://www.bg-mamma.com/?action=topic_listing;sa=new_posts
Но няма бутон с кошче. Къде бъркам?

# 8 449
Но няма бутон с кошче. Къде бъркам?
Плъзнете мишката над полето на темата, която желаете да премахнете и кошчето ще се появи. 

# 8 450
  • Варна
Благодаря. Не съобразих, че "посочете реда" в обясненията е ключов момент.

А има ли начин, когато чета тема, мненията да са видими изцяло - да не се налага да се натиска "виж целия пост" постоянно?

# 8 451

А има ли начин, когато чета тема, мненията да са видими изцяло - да не се налага да се натиска "виж целия пост" постоянно?
Не.
Това е улеснение в мобилната версия.

# 8 452
  • Sofia
Моля, запознайте се с правилата на форума.
Нито нерегламентираното нарочно популяризиране на youtube канали, нито на facebook страници са допустими. Същото се отнася и за продажбите.

# 8 453
Моля, запознайте се с правилата на форума.
Нито нерегламентираното нарочно популяризиране на youtube канали, нито на facebook страници са допустими. Същото се отнася и за продажбите.

За какво нарочно популяризиране говорите.
Изгледал съм премного клипове по дадените езици и съм искал да ги споделя на хората, желаещи да изучават дадения език. Това са били най-добрите ютуб канали по темите.
Каналите са на различни хора, с безплатни уроци, пак казвам най-добрите по езика, както и някои други хора от форума бяха забелязали.
А какво е регламентирано, безмислени приказки и глупави картинки със съществителни по 40 страници на тема, в 4 теми - абсолютна безмислица.
Който разбира немски, нека да ми покаже по-добър канал от този който бях пуснал, такива уроци няма да намерите и платени, но е проблем че ги прави българка ли. Тя живее в Австрия и не рекламира уроци, а прави всичко безплатно.
По италиански беше канал на италианец, много добър, по испански пак много добър канал, въобще нямам думи.
После хората във форума имали проблеми с изучаването на езици, ами оставяйте само безмислиците и да си губят времето напразно.

# 8 454
# 8 455
# 8 456
Временно ли е, или ще си остане така? 🤔 😏
Буквално целия екран заема.

# 8 457
В мобилната версия, когато цъкна на нови мнения, не ме пуска на последното ново мнение, а в най-долната част на екрана. Изобщо не разбирам кое е мнението, от което нататък не съм чела, трябва да си припомням.

# 8 458
Според мен автора направи доста добра реклама на въпросното заведение.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1114867

# 8 459
Временно ли е, или ще си остане така?
Голяма част от рекламите се сервират външно. Ограничихме показването на тази. До десетина минути трябва да бъде спряна.

В мобилната версия, когато цъкна на нови мнения, не ме пуска на последното ново мнение, а в най-долната част на екрана. Изобщо не разбирам кое е мнението, от което нататък не съм чела, трябва да си припомням.
Във всяка тема или в една/няколко конкретна/и?

Общи условия

Активация на акаунт