Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 141
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 8 580
Два пъти се опитвам да пусна продължение на тема в Развлечение. Неуспешно. Като стигна до прикачването на снимката и не само, че нищо не ми прикачва, но и изчезва текста, който съм си играла да копирам, редактирам, допълвам и т.н. Остава едно голямо нищо. Отказвам се. Никога до сега не съм имала такъв проблем в мобилната версия.

Редактирам: от петия опит успях 🙄

Последна редакция: нд, 02 юни 2019, 22:27 от Анонимен

# 8 581
Прави ми впечатление, че напоследък в темите които следя или в които пиша,  като ми даде че има нови отговори  ми се отваря страница която вече съм чела, а не ми се отварят директно само тези които са нови, нещо проблем ли има с форума или имам дежавю Simple Smile

# 8 582
Здравейте, искам да споделя моята кампания за набиране на средства за възстановяване на майка ми след като получи тежък инсулт 21 дни след смъртта на баща ми. Сама съм и ми е безкрайно трудно да се справя с всичко. Не зная дали тук е мястото, моля администраторите да се произнесат.    helpkarma.com/help/svetla

# 8 583
Моля модератор да заключи темата, благодаря.

https://old.bg-mamma.com/?topic=1108177.new#new

# 8 584
Да попитам - темата в подфорум Клюкарник - "Големите загадки", трябва ли да бъде подновена предвид, че стигна 50 стр. или може да си продължи така. Не я намирам за типично отчетна, а и потребителите се чудят, та ще помоля за насоки. Не съм автора на темата, но т.к. има интерес към нея, не искаме да бъде заключена изненадващо.

# 8 585
gal85, темата Ви е преместена в "Клюкарник" и закована, за да бъде видяна от повече потребители.

LU4IQ, темата е заключена, благодаря!

Джаста Праста, нека за сега да не бъде пускана следваща част на темата.
Теми не се заключват "изненадващо" при достигане на 50 стр. без молба (често и повече от една) за нова от модератор или администратор.

# 8 586
Благодаря, Бубанка. Да, права си, че не съм използвала "изненадващо" правилно в контекста на въпроса си, хем съм виждала, че Мод и Админ винаги напомнят, когато дойде ред за нова тема. Още веднъж благодаря за отговора. Flowers Hibiscus

# 8 587
Предварително се извинявам и съжалявам, ако повтарям питане, но ползвах старата версия през телефона, а сега не е достъпна. Проблемът при мен ли е или е част от политиката на сайта да бъде активна само новата мобилна?

# 8 588
  • Sofia
Достъпна е все още на адрес https://oldm.bg-mamma.com

# 8 589
Да, това е адресът, просто последните дни стоеше като "замръзнала", вече е ок. Благодаря за отговора.

# 8 590
Защо не ми работят нотификациите в Хром? Трябва да рефрешна, за да се появи нещо.

# 8 591
Попаднах в СО на темата "Семеен бюджет и сметки". Авторката задава въпрос, следват девет поста, а десетият е на Тати, който заключва темата "по молба на автора". Авторката дори няма втори пост в темата, а направо е помолила за ключ, което за мен лично е неуважително към включилите се. За какво изобщо е тази тема? Това означава ли, че мога да пусна тема, а след три поста да помоля да я заключат?

# 8 592
  • София
Една откачалка ме тормози на ЛС, какви са опциите освен просто да не отговарям на съобщенията?
Заплашва, че ако я баннат от тук, ще си направи нов профил и ще продължи. (Което само предизвиква смях у мен, но...)

# 8 593
Една откачалка ме тормози на ЛС, какви са опциите освен просто да не отговарям на съобщенията?
Заплашва, че ако я баннат от тук, ще си направи нов профил и ще продължи. (Което само предизвиква смях у мен, но...)

Можеш да я блокираш и вече няма да получаваш съобщения от въпросната потребителка. Влизаш в Настройки-Лични съобщения и там има опция да блокираш определен потребител.

# 8 594
  • София
Благодаря Simple Smile
Не знаех за тази опция досега, а е много полезна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт