Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 762
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 885
Благодаря за отговора. Беше много учтив.

# 886
 Учтивостта е много важна .

# 887
  • Телиш/Плевен
Ако позволите да кажа, все пак репликата беше отправена към мен, не съм се засегнала ни най-малко. Наистина често го чувам, но смятам, че всеки има право на мнение и затова не се обиждам. Не вярвам и Касита с лошо да го е казала. Peace

# 888
  • Sofia
Няма проблем да продължите със закачливите реплики на ЛС.
Разбра се, че ви е важно колко не ви е важно или обратното.
Не виждам основателна причина да изпълним още няколко страници с уточнителни вметки.
Благодаря.

# 889
Защо тема, в която съм писала многократно, не ми излиза в "Нови отговори",  при положение, че има цели три страници след последния ми прегред на нови отговори по темата?

# 890
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
"Маркирай като непрочетени" не работи.
Бях го писала преди 2-3 дни, изчезна ми поста, но функцийката не е потръгнала от тогава насам.

# 891
Защо когато напиша пост в тема, той ми излиза в нови отговори?

# 892
Искам да попитам екипът на bg-mamma смята ли за нужно в редовете и след това в архивите на сайта да съществува тема, в която се пита как да откраднем детето на една майка и как дядо Господ нямало да има нищо против бащата да елиминира майката от хоризонта, защото той ще е достатъчно добър. Те така се били разбрали, нищо че тя искала да се ожени за него. Отидете и прочетете казусът със чужденка в раздел самотни родители. Потресаващо е! Такова болно и психопатско съдържание модераторът вече отказа да санкционира, но за мен е налудничаво. То вярно, че свят широк, но тук четат всякакви хора. Не може да се позволяват всякакви деморализирани и прогнили теми. Апелирам за нечия намеса. Ако не, репчете ми се колко сте прави. Ваша работа, но за мен имате работа за вършене, за д ане заприлича сайта на бардак.

# 893
Можете ли да изтриете този пост:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=853727.msg31331793#msg31331793
Дублирах неволно два пъти едно и също. Подадох заявка чрез бутона "Информирай модератор", но все още си стои.

# 894
Днес цял ден си играем на криеница с клавиатурата на мобилния. Не мога да напиша нормално един коментар. Показва се за 1 сек. и изч

# 895
  • София
Когато влезна в тема, която следа, опреснява че съм я прочела със закъснение, до тогава си стои в нови отговори и като брой непрочетени горе.

# 896
Здравейте,

Пуснах тема която се появи и след това изчезна.
Кеширана е от гугъл но нямам достъп: "Темата или форумът, който търсите, не съществува или имате ограничени права."

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=862324.0

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:LpeQIJJwLVA … ct=clnk&gl=bg

Каква може да е причината?

Поздрави,

# 897
  • Телиш/Плевен
isb05m
Цитат
Забранено е недоговореното провеждане на проучвания (социологически, маркетингови и др.). При желание за провеждане на некомерсиални проучвания, моля, свържете се с нас. За провеждане на комерсиални, маркетингови, рекламни проучвания - обръщайте се към рекламния ни отдел.
Peace

# 898
# 899
isb05m
Цитат
Забранено е недоговореното провеждане на проучвания (социологически, маркетингови и др.). При желание за провеждане на некомерсиални проучвания, моля, свържете се с нас. За провеждане на комерсиални, маркетингови, рекламни проучвания - обръщайте се към рекламния ни отдел.
Peace

Ами не мисля, че анкетата е комерсиална.
Ако не може с тази анкета махнете я и пуснете темата.

Общи условия

Активация на акаунт