Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 874
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 900
Моля Ви, обърнете внимание на темата Какво ще се случи в Гърция, респективно в ЕС?, в Клюкарник!
Темата се оспами ужасно, лични нападки, обиди, квалификации, а последните страници тотално не са по темата!

# 901
  • Телиш/Плевен
Аз бях пуснала няколко доклада за теми с излишни или обидни постове, но не знам какво е станало с тях. Вчера си позволих да притесня Мамма и да й пиша по имейла, за да я попитам дали работи коректно функцията, но едва ли точно сега има време за мейли. Confused
Ще дам линковете и тук:
Тази тема би трябвало да е за заключване вече, след като си изпълни предназначението, а излишните постове, които докладвах, не са премахнати и дори продължават и в момента.
Тук има постове, които не са по темата.
Тук също.
И тук има излишни, също и обидни.

isb05m, прочети цитираното пак. Става дума и за некомерсиални проучвания (иска се разрешение от администратор). За комерсиалните има рекламен отдел. Peace

# 902
Форумът ми зарежда ужасно бавно, а понякога дори не може да зареди цялата страница.
Отварям от чужбина.

# 903
Не съм много веща в правилата на форума, но днес ми стана интересно. Каква е разликата между тази и тази тема? На мен ми изглеждат съвсем еднакви. Нещо като спамо-чат. А и двете са в Клюкарника.От първото мнение в първата става ясно, че " ...няма ограничения за какво ще се говори тук - оплакване, въпроси, клюки, обсъждане, споделяне, пренасяне на разговор от други теми. ", а от втората, че " ...тук можете спокойно да изложите това, което ви вълнува, без да се опасявате, че ще бъдете апострофирани или обидени!" Каква е разликата и, ако няма такава, какво налага съществуването на две паралелни теми в един и същ подфорум?

# 904
Знаете ли бутона Информирай модератор, дали работи?
Днес има ли модератори във форума?

# 905
  • Sofia
Моля Ви, обърнете внимание на темата Какво ще се случи в Гърция, респективно в ЕС?, в Клюкарник!
Темата се оспами ужасно, лични нападки, обиди, квалификации, а последните страници тотално не са по темата!
Знаете ли бутона Информирай модератор, дали работи?
Днес има ли модератори във форума?
Да, работи си прекрасно.
Не е нужно да има предприето действие след всеки доклад.
В темата, която визирате не малка част от "спама", квалификациите и пр. са лично Ваше дело.

Не съм много веща в правилата на форума, но днес ми стана интересно. Каква е разликата между тази и тази тема?
Няма причина за съществуването на втората тема. По същността си е абсолютно аналогична на "Споделете" и е преместена на съответното масто.
Пуснах тема която се появи и след това изчезна.
Каква може да е причината?
С или без анкетата, темата си е недоговорено проучване и е правилно и надлежно премахната.

# 906
  • София
Може ли да попитам защо темата Зоната отиде в подфорум Потребителски групи? Пращането й там значи, че вероятността да просъществува клони към нула. Да, аналогична е на Искам да кажа,  Споделете и редица други теми. Каква е разликата с тях, че да не може да е в Клюкарника?
А интересно ми е сигнализирането на Дидева, при положение, че не пише в нито една от двете теми  newsm78
Според мен разделянето на Искам да кажа на две, ако го приемате така, би имало само благотворен ефект, тъй като така и така се обособиха групички, между които назрява напрежение.

Последна редакция: ср, 05 авг 2015, 21:33 от tzvety26

# 907
Ок, Tatti, напълно съм съгласна, че съм част от спама, но защо го позволявате?
Темата е на 550 стр., 300 стр., от които в пълно нарушение на Вашите правила?
В тази тема аз не мога да пиша и една точка, без да бъда нападната, дори когато спра да пиша, бивам цитирана.
 Много моля, сигнализирах на обяд за конкретен пост, да отреагирате. Няма и дума по темата, а е лична нападка.

# 908
  • Sofia
Да, аналогична е на Искам да кажа,  Споделете и редица други теми. Каква е разликата с тях, че да не може да е в Клюкарника?
Споделете отдавна не е в клюкарника.
Допуска се само един спамо-чат, седмничен, неазвисимо от заглавието му.

Zoι, не виждам обида персонално към Вас.
Когато е нужно, темата е модерирана. Това, че на Вас това не Ви харесва е друг въпрос.
Мисля, че е доста некоректно да обвинявате форума и модераторите за сътвореното от Вас. Темата не е "Zoι срещу форума" и ако е приемате тека е жалко.

# 909
 В тази тема трито ли е нещо или така ми се струва http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=861365.660;topicrefid=20  newsm78

# 910
  • Другата България
Да, аналогична е на Искам да кажа,  Споделете и редица други теми. Каква е разликата с тях, че да не може да е в Клюкарника?

"Споделете" си е в Клю - то, както и "Искам да кажа". Клюкарник - Развлечение. Поне аз не виждам разлика между местоположението на двете теми. Ако съм в грешка, се извинявам.

Последна редакция: ср, 05 авг 2015, 22:29 от Merri_An

# 911
  • София

"Споделете" си е в Клю - то, както и "Искам да кажа". Клюкарник - Развлечение. Поне аз не виждам разлика между двете. Ако съм в грешка, се извинявам.
Това влезнах и аз да кажа- "Споделете" е в Развлечения, където беше и Зоната. Сигурно и аз съм в грешка де.

# 912
И аз за това идвам. Проверих-Споделете си е в Клюкарника.

# 913
Има ли значение къде е точно ? Честно казано хич не се впечатлявам - искам ли да следя темата просто вкл известия  и готово.

# 914
  • Луната ни пази

Доказателство от преди минути, че Споделете е в Клюкарника.

Аз искам да попитам на какъв принцип сме в Потребителски групи? Какво ни обединява? Нито имаме обща професия, нито зодия и каквото и да било друго!

Общи условия

Активация на акаунт