Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 969 651
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 8 985
Не успявам да намеря една тема, по която бях писала вчера. Темата беше в СО. "Не понасям неговите родители" беше заглавието, после се преименува на нещо като "Ненужна тема" (тук не съм сигурна, че това е точното заглавие). Сутринта имаше около стотина нови отговора, а сега я няма никаква. Да не би да е преместена и ако да, къде да я търся?

# 8 986
Авторката редактира първия пост, което обезсмисли съществуването на темата. Изтрита е

# 8 987
Благодаря за бързото пояснение.

# 8 988
# 8 989
  • Sofia
Благодаря.

# 8 990
А темата за Стратегията на детето къде е?

# 8 991
# 8 992
Благодаря, Бубанка !

# 8 993
Бихте ли ми отговорили защо постът ми в тази тема https://m.bg-mamma.com/?topic=1125811 е бил изтрит?

# 8 994
  • Sofia
Защото няма нищо общо с темата.
Афектът не е добър съветник.

# 8 995
Едва ли, постът беше от две части - първата с отклонение, но отговор на предишен пост (по-точно реакция вследствие на прочитането му) и втората баш по същество. Мерси, че все пак за първи път отговаряте на мой въпрос в тази тема Simple Smile Афектът при мен може да повлияе само и единствено при подредбата на фактите в писмен вид.

# 8 996
Може ли някой най-накрая да ми обърне внимание. Пиша за трети път. Повече от 2 седмици не виждам последните мненията по следените от мен теми. Получавам имейл, отварям линка и не отива автоматично на последното мнение, което не съм чела, а се налага всеки път да го търся по ден и дата, което е много изнервящо. Моля за съдействие.

# 8 997
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Изчистете си кеша на браузъра и вижте дали няма да се оправи проблемът. В тази тема описан същият този проблем се среща десетки пъти, вижте какво е отговаряно на другите потребители.
Например пояснете за настолна или мобилна версията говорите, браузър и версията му, коя версия на форума ползвате, само от едно устройство ли се логвате или постоянно ползвате различни - компютър домашен/служебен, телефон, таблет ...

# 8 998
Изчистете си кеша на браузъра и вижте дали няма да се оправи проблемът. В тази тема описан същият този проблем се среща десетки пъти, вижте какво е отговаряно на другите потребители.
Например пояснете за настолна или мобилна версията говорите, браузър и версията му, коя версия на форума ползвате, само от едно устройство ли се логвате или постоянно ползвате различни - компютър домашен/служебен, телефон, таблет ...

Здравейте, логвам се само и единствено през телефона и ползвам мобилната версия. Изчистих кеша на хроума, разлогнах и се логнах на ново, но проблемът си остава.

# 8 999
Във всяка тема ли се случва това или в конкретна тема, която следите?
Всеки път ли се случва това?

След като сигнализирахте за първи път направихме тестове и видяхме, че функцията си работи. За всеки случай пуснахме и пълно преиндексиране.

Можете ли да копирате и да посочите точния линк, който се опитвате да заредите.

Имайте предвид, че ако даденият нов отговор, към който сочи линкът, е премахнат от темата, то ще се зареди само страницата, на която е бил.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт