Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 969 685
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 9 015
  • Испания
Публикува едно и също в различни теми.

https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=641396;sa=showPosts

# 9 016
И тема е направила.....
https://m.bg-mamma.com/?topic=1139361

# 9 017
Мисля си, че тази тема вече се изчерпа и почнаха само нападки. Ще погледнете ли?

# 9 018
  • Испания
Току-що ми се случи нещо странно.

Публикувам мнение, отваря се началото на страницата, на която би трябвало да е публикувано. При скролване най-отдолу е мнението, публикувано преди моето.

Върнах се да публикувам отново, излезе надпис, че вече съм публикувала, а продължавам да не виждам моето мнение в темата.

Отворих на следени теми:

При кликване на последния пост, т.е. моя, се отваря отново началото на страницата и постът ми липсва /при мен/. Чак след публикуване на последващ пост видях моя.

# 9 019
Забелязах, че потребител, когото винаги съм харесвала, но беше с бан, се е върнал във форума. Имам предвид Андариел. Със завръщането си тя написа следното:
Признах се за виновна и обещах да се държа прилично. След толкова много време всеки може да опита  да поиска предсрочно освобождаване.Heart No Mouth
Във връзка с това имам въпрос. Налице ли е възможност за подобна "амнистия" за останалите потребители, на които е наложен бан?

# 9 020
# 9 021
Мамасита няма ли право на амнистия?

# 9 022
# 9 023
  • Вестерос
Моля, да се заключи и да се пинне 24 номер https://www.bg-mamma.com/?topic=1116872.735

# 9 024
  • Sofia
Налице ли е възможност за подобна "амнистия" за останалите потребители, на които е наложен бан?
Всеки има право да пише до администраторите.
Има голяма разлика в предпоставките за налагане на бан.
При определени условия и поемане на ангажименти се дава шанс.
Мамасита няма ли право на амнистия?
Банът на потребителя беше срочен.

# 9 025
При определени условия и поемане на ангажименти се дава шанс.
Благодаря. Точно това ме интересуваше. А условията и ангажиментите какви са? Или те се персонализират според конкретния потребител.

# 9 026
  • София
Моля администратор да преразгледа случая с изтритото ми мнение от темата за игрите/томболите. Възразявам срещу тезата, че съм изнесла каквато и да е информация от ЛС на потребител към мен.
Редактирам се за да сигнализирам за това, току-що, при опит да редактирам мнение.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 19:25 от Малко Сладко Коте

# 9 027
  • Sofia
От телефона като влизам във форума винаги ми иска име и парола.Как да го избегна?

# 9 028
# 9 029
От телефона като влизам във форума винаги ми иска име и парола.Как да го избегна?

Изкарай си форума като иконка на дисплея. Но! Не помня как го направих.
Иначе откакто има мобилна версия аз от компютър в къщи не влизам.
А иначе имах желание да си сменя аватар обаче не си помня паролата.
Едва ли ти помогнах, но се стреснах ако трябва от телефона всеки път да се логвам.

Общи условия

Активация на акаунт