Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 969 118
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 960
  • Sofia
Мястото на поста Ви е тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=859992.285
Отбелязано е като проблем и ще бъде взето предвид.
В момента все още се работи по стабилността на системата.

# 961
  • ту тук, ту там
Не, Татти, не е за там, защото особено първият проблем е налице много преди прехвърлянето на новите сървъри!  Peace
А и те и там бяха упоменати проблемите и то не само от мен, но реакция нямаше!

# 962
  • Sofia
Когато се стабилизира системата ще бъде обърнато внимание на всеки подобен проблем.
Неколкократно пояснихме, че е въпрос на последователност на процесите.
До тогава просто пояснявам, че "Искам да кажа" не се различава по абсолютно нищо от другите теми.

# 963
  • ту тук, ту там
Татти, просто посочих,  с коя тема се случва. За Ваше улеснение. Не фаворитизирам темата. Ако бях написала "интериорен стил по аматьорски" по-различно ли щеше да Ви прозвучи питането ми? Мислех, че конкретиката е полезна за отстраняването на проблемите.
Ще почакам, нямам избор. Ама все пак е от началото на лятото...  Tired

# 964
Аз не мога да вляза в профила си в бг-мама Embarassed
Направих нова регистрация, за да мога да пиша.
Проблемът е, че досега години наред влизах автоматично със запомнена парола от компютъра. А сега в един момент (не разбрах защо) взе да ми я търси. Не мога да ползвам и услугата "забравена парола", защото преди 10г. явно съм ползвала и друг имейл.
Има ли вариант за... как да кажа... служебен достъп от модератор?

# 965
Моля, пишете до admin@bg-mamma.com като опишете проблема и укажете потребителското си име и стария мейл, който е ползван за регистрацията.

# 966
Много се извиинявам за лаишкия въпрос, но от два дни не си виждам аватара, а се оказа, че и други потребители не го виждат (не всички). Имате ли идея какъв е проблема? Ползвам си го от години и бих искала да си го възстановя. Беше в допустимите размери.

# 967
Изображението не е налично
http://avatars.qkype.com/free-avatars/avatars/nature_217/canyons … _avatar_60344.jpg

Сайтът, който е ползван, предлага аватари и преоразмеряване, но изрично е указано, че не се съхраняват при тях и се трият един ден по-късно:

Notice: we do not host user created avatars. They are deleted one day after creation.

# 968
Мерси, две години са го кътали, но още е видим от някои потребители. Явно ще се търси нов.

# 969
  • някъде ... тук ...
При мен се отваря изображението от дадения линк  Rolling Eyes
Записах го на харда и мога да го пратя, ако иска Даун.

# 970
  • София
Когато имам ново лично съобщение вече не се появява прозорец, че съм го получила. Вече така ли ще е?

# 971
Функцията работи, но вероятно Вашият браузер или блокираща програма забранява изскачането на прозорчето при Вас.
По подразбиране вече новите версии на браузерите са с включена забрана за изскачащи прозорци и когато има такъв, то трябва да укажете изрично, че разрешавате от този сайт да се отварят.

# 972
Татти, благодаря за отговора Hug Някак си се сетих за паролата и всичко се нареди Mr. Green Хубав ден  bouquet

# 973
Тъй като от доста време имам проблеми с влизането във форума съм включила известия към мейла. От няколко дни обаче получавам в меила известия , текста на които са писани от дадени съфорумки а в самото известие пише имена  на други такива.Днес пък се появиха в известитята МОИ постове но със съобщението че са писани от други.
Проверих и чрез Айпеда и чрез лаптопа и чрез телефона, който има различно от другите две IP и навсякъде е същия" тюрлю гювеч",  което ми доказва че проблема не е при мен

П.П много моля  разни форумки да не започнат  веднага, както често става  да пишат, че при тях няма този проблем.

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 20:03 от Caroline

# 974
Моля, препратете въпросните мейли на admin@bg-mamma.com
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт