Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 336
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 9 825
Моля модератор да заключи темата, благодаря!

https://old.bg-mamma.com/?topic=1154240.msg39922593#new

# 9 826
  • София
Здравейте и ЧНГ. Simple Smile

Не знам към кого да се обърна и за това пиша тук.
Имам следния проблем.
От няколко дена насам, като публикувам 'ново мнение' в дадена тема, не ми показва самото мнение. Как се визуализира. През всякакви браузъри е така и на различни компове (домашен/служебен). Когато си редактирам мнение няма проблем, но когато пускам новото мнение и не ми го показва. Това важи само за 'олд версията' която ми е любима и упорито си я използвам. Пробвах с новата версия и там го няма този проблем.
Значи самите мнения се изпращат и доставят благополучно, но не ги виждам. Може ли да се оправи този бъг или е свързано с евентуално прекратяване на поддръжката на старата версия на сайта от новата година?

Благодаря.

# 9 827
Точно същото е и при мен.
На старата версия.

# 9 828
  • Другата България
Същото е и при мен. На старата версия, аз основно нея ползвам. Но за нея многократно се писа от Мамма, че поддръжката ѝ е спряна и е на доизживяване. Та промяна не очаквам.
Аз отново искам да попитам за мобилната версия, за това "хвърляне" най-долу на страницата, при рекламите, когато искаш да видиш новите отговори. Продължава, много е неприятно, особено ако не помниш кое и къде си чел последно. Нали трябва да те позиционира на последното прочетено и първо непрочетено мнение, а това не се случва.

# 9 829
На мен телефона се оправи с лентата, но продължава да ми стои проблемът с публикация в старата версия на сайта.
В новата нямам и аз проблем, имам някакви реклами, но си публикувам от раз. В старата версия обаче е мъка, няма решение никакво, не знаеш излезнало ли е или не каквото си написал, това е от 30 или 31 декември. Появи се и при други потребители чета. Може ли да се оправи, защото аз така и не свикнах с новата версия и ме дразни особено шрифта и визията, не мога да я възприема и съм упорито на старата.
Моля, да обърнете внимание, явно не е само при мен или тук няколко потребители дето писаха. Много хора я ползват старата версия, имат същия проблем явно, но не пишат за него тук. Най-много да се откажат да ползват сайта или да пишат в темите, а това не е добре за никой.
ЧНГ и бъдете здрави!))

# 9 830
  • Другата България
Няма да се пипа нищо по старата версия, Фани.
Написах го, от Мамма написано съм го прочела. Отдавна ѝ е спряна поддръжката. Ще я ползваме докато може.

Освен да пробвам да махна рекламите, за мобилната. Но имам спомен, че и при други го имаше този проблем, не помня със или без реклами.

# 9 831
Мери, аз новата не мога да ползвам. Просто не ми понася на зрението, не мога да го обясня. От телефон за почивка в работата, нещо в транспорта да си цъкам и гледам-става, но иначе ме изнервя от компютъра.
Да направят друга версия подобна на първата тогава. Жалко((

# 9 832
Аз имам същия проблем със старата версия, но си трая, защото знам, че вече тази версия отдавна не се поддържа. За четене става, но за публикуване на коментар е тегаво, защото вече не отчита дали си публикувал съответното мнение или не. Номерът е да изчакаш малко и след това директно да отидеш в темата на последната страница и там виждаш, че коментарът ти е публикуван.

# 9 833
Странното е, че при мен е от няколко дни.
Преди това, а аз упорито ползвам само старата версия, не съм имала проблеми.
Може да си видиш мнението като цъкнеш на Предварителен преглед, дава, че има нов отговор, твоят.

# 9 834
Старата версия ли е причината един и същи пост да се публикува по 2, 3, 4 пъти идентичен. Докладвах няколко такива в последните дни, в различни теми и от различни потребители.

# 9 835
И при мен си беше наред старата и нямах никакъв проблем до преди два дни. Поне да сложат на новата знаменцето горе в дясно (теми с включено от вас известяване, в които има нови отговори). Това много ми липсва или аз не го виждам в новата версия. В старата ми е удобно да видя и някак ми е по-пригледно, освен шрифта, който ме дразни в новата. Но това знаменце ми е много полезно и удобно и без него не е същото. Ако могат поне него да направят там горе в дясно до съобщенията (не знам разбира ли се за какво пиша)

# 9 836
  • ту тук, ту там
Има камбанка в новата версия.

# 9 837
  • Варна
Ако се питат потребителите, ясно е, че всеки ще има свои изисквания. Няма как да се удовлетворят всички.

А старата версия до кога ще е налична и използваема?

# 9 838
Камбанката не ми върши същата работа. Не е така пригледно. Повечето е кой ти е харесал мнението и връщаш надолу да намериш за нови побликации. Не е практична. Вижте, че има само камбанка и писъмце. Третата икона я няма там. В старата версия са три икони (то две са почти за едно и също) Може да се остави камбанката, да има знаменцето от старата версия и писмото , пак да са три и ще е значително по-добре.

# 9 839
  • Deutschland/HE
Последните часове доста често ми излиза 502 Bad Gateway, на новата версия съм и нямам проблем с другите сайтове.

Общи условия

Активация на акаунт