Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 956 539
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 315
     Публикациите на анонимния потребител не се виждат отдолу, под полето за отговор. Забелязах го при съобщението за публикуван нов отговор, докато пиша, а такъв не се виждаше.
     Може да е направено целенасочено, но реших да споделя, в случай, че е проблем.

# 316
Здравейте,

Към кого да се обърна относно публикувано мнение за нашата компания, което абсолютно НЕ Е вярно. Писах отговор във въпросните теми, сигнализирах модератор, днес го направих отново, но нямам отговор. Моля въпросният потребител или да отговори на нападките, или да изтриете мненията. Става въпрос за мнението на Dirq за Билдинг Ремонт Строй ООД  тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=725601.0 и в още една тема. Благодаря предварително за съдействието!

Поздрави,
Ванина Василева

# 317
Защо като отворя бг мама и антивирусната ми засича някакъв вирус ?
Това ми дава: http://ads.bg-mamma.com/www/delivery/ajs.php?zoneid=1&BoardI … roups%3BcatId%3D4
Как да го премахна?

# 318
  • Sofia

Но когато човек получава мейл за нов отговор в тема, за която е абониран, се вижда кой е публикувал.
Поправено е.

# 319
  • София
Авторът не получава съобщение, че постът е харесан. Другите потребители виждат, че постът е харесан - всяко харесване добавя по едно сърчице, но не виждат кой го е харесал:

bouquet

Скрит текст:
Щях да "харесам" отговора, но тъй като няма да получите известие, че съм обърнала внимание на отговора и че съм благодарна, си позволявам да разводня темата с едно виртуално букетче. Simple Smile

# 320
  • ту тук, ту там
А няма ли възможност да се получава известие за харесан пост? Идеята е, да се намалят безбройните +1 и подобни дразнещи спамове. Имаше идея преди време също, това харесване да служи и за откриване или запаметяване на поста като информативен, т.е. всеки да може да си вижда харесаните от него постове в профила си. Намирам го за полезна опция.

# 321
  • София
А няма ли възможност да се получава известие за харесан пост? Идеята е, да се намалят безбройните +1 и подобни дразнещи спамове.

За съжаление тези спамове няма да изчезнат, както не изчезват и постовете Запис.
А по въпроса с харесването на пост и отброяването на харесванията аз лично никога не ги забелязвам и не обръщам внимание въпреки, че знам за функцията.

Искам да попитам нещо друго. Когато съм включила известия към дадена тема и след това пиша в нея тя ми излиза с нови отговори и на двете места. Ако изключа от списъка с известяването ми изчезва и от този с моите публикации. Как да ми остане само в единия списък?   

# 322
  • Испания

Но когато човек получава мейл за нов отговор в тема, за която е абониран, се вижда кой е публикувал.
Поправено е.

Благодаря за отговора, Татти.   bouquet Не съм използвала тази възможност, но сутринта ми направи впечатление какво се случва.

# 323
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
...
Искам да попитам нещо друго. Когато съм включила известия към дадена тема и след това пиша в нея тя ми излиза с нови отговори и на двете места. Ако изключа от списъка с известяването ми изчезва и от този с моите публикации. Как да ми остане само в единия списък?   
Влизаш в темата, изключваш известяването, пишеш пост, излизаш от темата.
Така ще ти се появява само в "Нови отговори".  Peace

# 324
  • Sofia
Здравейте,
...Ванина Василева
По принцип не разрешаваме подобни спорове. Остават мненията на потребителя, както и Вашия отговор.
В случая премахвам публикациите, защото нарушават друго форумно правило.
Премахнах и Вашия отговор

# 325
  • София
Здравейте!В темата Мамолози-град София първия пост с координатите на д-р Стоименов телефона не е актуален(несъществуващ е).Актуалния телефон е 0889 66 67 20.Току що ми записа час на този телефон. Peace

# 326
В темата е поставен актуалният телефон, благодаря!

# 327
Здравейте,

Прочетох правилата за писане във форума и така и не разбрах по коя точка е изтрита моя публикация от вчера.

Бих искал да знам какви са причините за тази намеса от ваша страна? 

Темата е тази: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=806864.0

# 328
  • София
Здравейте,

Прочетох правилата за писане във форума и така и не разбрах по коя точка е изтрита моя публикация от вчера.

Бих искал да знам какви са причините за тази намеса от ваша страна? 

Темата е тази: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=806864.0

Моя грешка. Извинявам се  Embarassed
Върнах поста ви.

# 329
Моя грешка. Извинявам се  Embarassed
Върнах поста ви.
[/quote]

Благодаря! Радвам се, че е било грешка, а не умишлено  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт