Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 956 337
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 360
Получих това лс:
Цитат
Здравейте,

Казвам се Мартина и работя за lensmarket.bg. Следейки темата за контактни лещи в БГ Мама, видях че сте поствали и цитирали с наши линкове, за което се радвам и благодаря,защото ни е полезно за развитието на бизнеса. Затова от името на lensmarket.bg бих искала да ви подаря златна карта за VIP клиент  с 10% отстъпка за всички продукти + подарък чифт от вашите лещи. Надявам се да ви зарадвам с този жест.

Поздрави,
Мартина
от този потребител http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=512237

# 361
Благодаря! Имахме няколко сигнала за доста по-недопустими предложения на лични, но изчаквахме информация за точната цел (фирма, сайт), за да наложим съответните рестрикции.

# 362
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Моля за помощ от модератор. В този пост - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=835446.msg30648825#msg30648825 съм направила пропуск в описанието дозировка на лекарство, а постът го държим като линк за помощ на първа страница във всички следващи теми.
Ако е възможно, в него във втора точка да се коригира вместо "Това е прах, от който всеки ден се дава по 2 мерителни лъжички на кг тегло." на "Това е прах, от който всеки ден се дава по 2 мерителни лъжички на 5 кг тегло."

П.С. bubanka, благодаря!

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 13:39 от profi_1

# 363
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=847798.new#new

Моля за ключ, ако е възможно.

Бубанка, много благодаря!   bouquet

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 16:33 от Now you see me

# 364
  • сф
здравейте,

търся да наема учител и снощи публикувах теми в "гледане на деца" и в "частни уроци". днес и двете ми теми са изтрити без коментар защо. моля посочете къде е удачно да публикувам, така че да не нарушавам правилата и темите ми да не бъдат трити.

благодаря предварително!

# 365
Вие търсите учител за родителски кооператив, а такъв тип обяви не са допустими.

# 366
Сигурно ще ми се смеете, защото за втори път задавам такъв въпрос, но... има ли тема за новия сериал по Бтв-"Връзки"? търся, търся и не я намирам. ooooh!Embarassed

# 367
Интересувам се от деактивиране на профил?

# 368
  • Ямбол
Нацвъка сто теми и сега ще си ходиш. Не може. Може да те замразят.

# 369
Не ми е ясен проблема между моите теми и Вашият профил. Сигурно е защото такъв няма. Не знам дали сте администратор или просто давате мнение, което не съм Ви искала.

Искам замразяване на профила ми. Благодаря!

Благодаря също и на Лиляна, въпреки ироничния тон, отговорът съдържа полезна информация за мен.

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 21:26 от Now you see me

# 370
  • София
Интересувам се от деактивиране на профил?
Ще огранича профила ви.

# 371
Благодаря!

# 372
След като вчера сигнализирах за нежелано рекламно лс, днес получих ново:
Цитат
Здравейте Естел Бързоход,

Наистина съм учудена че така реагирахте и предизвикахте да ме изтирят от форума а и фирмата за която работя, при положение че всичко което направихме е да ви благодарим и да ви дадем безплатни лещи и ВИП карта за това, че сте ни споменали в някаква тема за лещи преди време. Не сме искали от Вас да пишете коментари или каквото и да е в замяна. Всичко това беше в знак на благодарност. Е благодаря  Отново ! Както казват хората:  ''Направи добро изяж лайно ! '' Та аз ви благодаря за лайното Simple Smile Бъдете все така благодарна на хората които са ви благодарни!

от потребител http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=343104

На вчерашния профил нямаше разлика между датата на регистрация и досадните лс, но на днешния има:

Име:    lubkata
Публикации:    0 (0 на ден)
Ранг:    Регистриран
Дата на регистрация:    чт, 03 ное 2011, 18:20
Последно Активен:    чт, 28 май 2015, 14:54

Това нещо  Sick колко профила има?

# 373
Госпожата и фирмата могат да благодарят на наглостта си да предлагат на потребители заплащане срещу това да пишат за тях и да линкват към тях.

Сигналите бяха не един и два. Както писах по-горе, изчаквахме само конкретна информация за името на фирмата/адреса на сайта, за да наложим рестрикциите.

Може би бе добре да оставя информация за името на фирмата, за да знаят потенциалните клиенти на коя фирма да не се доверяват на база позитивни коментари от потребители, които няма как да се знае дали са реални или платени.

Аз лично изключително много благодаря на Вас, Естел, както и на останалите потребители, които не се поддадоха на предложенията и ни сигнализираха, давайки си ясна сметка, че подобно поведение е недопустимо... не е въпросът дали ще ни "прецакат" нас и правилата тук. Проблемът е в липсата на морал и коректност с цел заблуда на потребителите и потенциалните клиенти.

# 374
Има ли начин старите ми публикации, във вече архивирани теми, да бъдат изтрити по някакъв начин?
Ако няма такъв начин, бих искала профилът ми да бъде замразен или деактивиран.
И благодаря предварително за отговора и за съдействието!

Общи условия

Активация на акаунт