Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 957 220
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 630
  • ту тук, ту там
Благодаря, bubanka!  Peace

# 631
Стана ми любопитно и ... ужас, аватарът наистина е "боди око". В такъв случай - десен бутон на мишката върху нейното аватарче и после едно чекче в кутийката пред "Блокирай изображенията от store.picbg.net". Вярно, че ще загубите и другите картинки от този сайт
Няма нужда от адблок за да се отърве човек от това.

Нямам такава опция, за съжаление. Ползвам Google Chrome, версия 43.0.2357.130 m.
Когато съм върху аватара и натисна десен бутон, опциите са :

Моля за помощ - как да блокирам изображения през браузера, а не с допълнителни приложения и програми.
Благодаря!

# 632
Конкретно за аватарите - можете да ги скриете с "Настройка на изгледа". Просто сложете отметка на "Скриване на аватарите на други потребители" и няма да ги виждате.

# 633
Конкретно за аватарите - можете да ги скриете с "Настройка на изгледа". Просто сложете отметка на "Скриване на аватарите на други потребители" и няма да ги виждате.

Аз не искам да скривам всички аватари, това знам как става. Искам да скрия в случая един конкретен, който ми докарва главоболие и дискомфорт в погледа, и мисля, че би трябвало да има начин.

# 634
Доколкото разбрах тя иска да махне само мигащия аватар, но без ад блокър не се сещам как ще стане newsm78

# 635
  • Телиш/Плевен
Бърдс, защо не й пишеш лично съобщение да го смени? Не вярвам да откаже. "Познавам я" от около 10 години и винаги се хвали с голямата си колекция графики. И за нея ще е малко разнообразие да го смени. Wink

# 636
Бърдс, защо не й пишеш лично съобщение да го смени? Не вярвам да откаже. "Познавам я" от около 10 години и винаги се хвали с голямата си колекция графики. И за нея ще е малко разнообразие да го смени. Wink

Не, благодаря. А и въпросът е принципен, може да ми потрябва и в друг случай. Ако има такъв начин, де.

# 637
И аз нямам такава опция. Нито за Хром, нито за Мозила.
Само с Адблок става.

# 638
Моля, тази тема да се заключи. Изроди се в обидни коментари, нямащи общо с първоначалната идея на темата.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=777718.msg31164906#new

Благодаря за разчистването.

# 639

Съмнявам се. Очеизвадно е, че въпросният аватар беше сложен умишлено с цел да дразни. Едва ли ще се лиши доброволно от тази "радост".

# 640
То смисълът на живота ѝ е да дразни. Crazy

# 641
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И аз нямам такава опция. Нито за Хром, нито за Мозила.
Само с Адблок става.
Е не е вярно това. Малко по-нагоре съм описала как се прави за Мозила, не с Адблок.

BirdsFlu, опитай от това, което си показала, опцията за отваряне в нов таб и виж дали там, в новия таб (подпрозорец) няма да ти даде възможност за блокиране на изображение. Или пак с десен бутон на мишката, или някъде горе из опциите на браузъра. Погледни някъде из настройките дали няма нещо да ти върши работа. Peace

# 642
Няма, profi_1.

# 643
  • Телиш/Плевен

Съмнявам се. Очеизвадно е, че въпросният аватар беше сложен умишлено с цел да дразни. Едва ли ще се лиши доброволно от тази "радост".
Писах й, предложих й други графики, ще видим. Peace

Съжалявам за спама. Blush

# 644
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Има. Десен бутон на мишката върху изображението, после "информация за изображението", после чекче пред "блокирай". Peace

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 20:32 от profi_1

Общи условия

Активация на акаунт