Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 957 581
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 690
  • Ямбол
Някой няма ли да спре този трол: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=516450

# 691
  • Mediterraneo
Ако имате  такива и не са предоставени до сега на модераторите, това е доста некоректно към останалите потребители и към форума като цяло.

Има достатъчно дами тук, които си играят на Шерлок Холмс и Еркюл Поаро; нека ви дадат доказателствата, не само да се правят на детективи и да се приключва с тоз Борил и която и да стои зад него  Tired ooooh!

# 692
  • София
Тези с доказателствата много удобно си траят и се правят на умрели мишчици. Пък утре тоя Борил ще се появи под нова форма и пак ще е старата песен на нов глас.

# 693
  • Ямбол
Какви доказателства трябва да се предоставят? Тук да не е следствена служба?
Мултиакуантингът може да се докаже само чрез проследяване на IP адресите на заподозрените потребители, до които обикновения форумец няма достъп.
Написах няколко имена на потребители, за които смятам, че са различни образи на един и същ потребител. Постингът ми беше изтрит. Това означава ли, че съм сгрешила в твърденията си?

# 694
  • Mediterraneo
Ами точно това е въпрос, който вълнува много хора тук- какви неоспорими доказателства са необходими и кой друг, освен модераторите, може да предостави такива?!

# 695
Какви доказателства трябва да се предоставят? Тук да не е следствена служба?
Мултиакуантингът може да се докаже само чрез проследяване на IP адресите на заподозрените потребители, до които обикновения форумец няма достъп.
Написах няколко имена на потребители, за които смятам, че са различни образи на един и същ потребител. Постингът ми беше изтрит. Това означава ли, че съм сгрешила в твърденията си?

Благодаря Ви, но не е необходимо да ни съветвате как се проследява потребител.
Изтрих няколко публикации, които бяха в отговор на потребител, а не въпрос към модератор и то след като помолих изрично да се съобразявате с темата и да не я превръщате в дискусионна такава.

Не, няма доказателства на твърденията Ви.
Ако има съвпадения на ip или други явни и ясни доказателства - да, ще бъдат взети съответните мерки.
Дотогава всичко остава в сферата на предположенията и догадките.
Не налагам санкции по съмнения, а само при неоспорими доказателства или данни за нарушаване на правилата и когато мога да аргументирам ясно действията си.

# 696
  • Ямбол
Благодаря Ви за изчерпателния отговор, Mamma!
Нямах намерение да Ви съветвам, а просто да внеса уточнение, че от обикновените потребители не могат да се изискват доказателства, до които нямат достъп.  Peace

# 697
В случая няма технически доказателства, на които модераторите/администраторите могат да стъпят.
И тъй като се твърди почти със сигурност, то затова се предположи, че може да има други доказателства (освен ip, имейл и т.н.), които потребителите могат да посочат (може това да е конкретна реплика, свързани публикации с ясни данни и други подобни НЕтехнически доказателства).

# 698
  • след Околовръстното
Пуснах тема „Подарявам Артемизинин”. Днес не я намирам. Идеи какво се е случило?

# 699
Както тук в сайта, така и законово, е забранено предлагането на лекарства и хранителни добавки онлайн. Допустимо е само за лицензирани аптеки, които са получили съответното разрешително и фигурират в списъка, качен на сайта на ИАЛ (Изпълнителната агенция по лекарствата).

# 700
Както тук в сайта, така и законово, е забранено предлагането на лекарства и хранителни добавки онлайн. Допустимо е само за лицензирани аптеки, които са получили съответното разрешително и фигурират в списъка, качен на сайта на ИАЛ (Изпълнителната агенция по лекарствата).
Значи ли това, че и постовете в отчетните теми, в които майки предлагат и/или продават капки за колики, са нарушение на правилата? Защото съм засичала множество такива... Confused

# 701
  • гр. София
Рекламата закрива горните бутони. От доста време се случва.

# 702
Ако някой ни обижда анонимно тук - възможно ли е да се разбере кой е.  Или опцията затова е създадена безнаказано да си пишем каквото ни дойде на ума.

# 703
  • София
Жармен, както видя, и неанонимно се обиждаме и реакция никаква.
Ти ме подсети, че не получих отговор на този си въпрос:

Вчера имаше много грозни обиди в темата, докладвах един пост на Чек, а и смятам, че не съм единствената, която е реагирала. Кога се дава бан? И за какво? Сега, ако тръгна да обиждам наляво и надясно, че някой е имбецил и да го заплашвам, ще си получа ли заслуженото или ще се размина просто с едно предупреждение на ЛС? Преди време бяхте доста по-строги.

# 704
Аз държа да знам кой така хубаво ме плюеше вчера . Мисля ,че имам право.

Общи условия

Активация на акаунт