Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 957 561
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 675
  • Другата България
Цитирам четири различни поста. Така съм преценила.

Освен това, въпросът ми е към Татти и Мамма, не към потребителите.
Добре.
Само дето аз не ти отговарям на въпроса, именно защото не е зададен към мен.
Задавам на теб такъв, и ти ми отговаряш, за което благодаря.

# 676
Моля да се съобразявате с вида на настоящата тема и да не я превръщате в дискусионна.

Заключих темата за функцията "публикувай като анонимен" в Клюкарника.

Здравейте,бихте ли ми обяснили как да изтрия моя публикация,която съм публикувала във вашия саит.
Ползвайте функцията "Информирай модератор" - линкът се намира в долния десен ъгъл на публикацията, за която искате да ни сигнализирате. В полето за коментар към сигнала напишете, че искате да бъде изтрита. Сигналът ще бъде проверен от модератор/администратор и в случай, че изтриването няма да наруши дискусията в темата, ако публикацията не е цитирана и не е отговаряно на нея, ще бъде премахната.

Последна редакция: ср, 08 юли 2015, 16:05 от Mamma

# 677
  • Испания
Благодаря.

# 678
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Даваш 4 различни линка в поста ти, но натискането на всеки от тях води на едно и също място във форума, а именно в началото на една страница от тема. Въпросът на Merri_An в този случай звучи логично.
Питам модераторите - постовете вече са изтрити ли, или има някакъв бъг? Ако е второто, вижте го.  Peace

# 679
..

Бихте ли ми обяснили как да предотвратя този проблем ,моля ?!
Класическо заразяване.
Adware.

Благодаря ви!

# 680
Питам модераторите - постовете вече са изтрити ли, или има някакъв бъг? Ако е второто, вижте го. 

След като заключих темата Tatti я е поразчистил. Не е бъг.

# 681
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Благодаря! Peace

# 682
  • София
Искам да попитам мултиакаунтинга от кога се толерира? Следи ли се изобщо кой колко форумни образа има и налагат ли се реално някакви санкции?

# 683
  • София
Тонка, подчертаното:
Цитат
11. Забранена е регистрацията и активното използване на повече от един прякор от един и същи потребител.

# 684
  • София
Благодаря. Значи няма проблем да си направя още два профила и да си ги ползвам от дъжд на вятър. Интересно обаче как се преценява активността. Много е субективно.

# 685
Здравейте, на тази тема ми излиза съобщение за вирус

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=854951.30;topicrefid=20

# 686
Искам да попитам мултиакаунтинга от кога се толерира? Следи ли се изобщо кой колко форумни образа има и налагат ли се реално някакви санкции?

Мултиакаунтингът не се толерира и се санкционира, когато има доказан такъв.
Няма автоматичен начин за мониторинг, реагира се при съмнения или доклад.
При доброволен "отказ" от един профил (задава се ранг и се налага ограничение върху стария) и ползване на втори, то това не се счита за мултиакаунт.

Здравейте, на тази тема ми излиза съобщение за вирус
Доколкото виждам от началното описание на "обекта", вероятно е картинка, поставена като аватар или в подпис. За да можем да локализираме и отстраним проблемното изображение, моля, вижте пълния му адрес в детайлите и ни пишете тук или по-добре (за да не го кликне някой по невнимание) го изпратете като лично съобщение до Tatti или на мейл admin (at) bg-mamma.com
Благодаря!

# 687
  • София
Мамма, благодаря!
Да разбирам ли, че след отговора на Татти вчера относно Борил, то той/тя вече е с бан, както и другите му образи?

# 688
  • Sofia
Заподозряха ме неправомерно, че съм този потребител
Объркали са Ви с друга.
Използването на женски род не е грешка.
Объркали са Акаша с друга потребителка, на която дълго време приписваха образа Борил.
Ако е имало неоспорими доказателства за мултиакаунтинг, визираните потребители щяха да са със забранен достъп.
Тонка*, с нетърпение очаквам да предоставите доказателства за образите на Борил. Ако имате  такива и не са предоставени до сега на модераторите, това е доста некоректно към останалите потребители и към форума като цяло. Ако нямате, се приравнявате към тези, които твърдяха, че Акаша е Борил (или Борил е Акаша).

# 689
  • София
Татти, единственото, за което апелирам, и то към Вас, е да не допускате раздори в една толкова позитивна тема, каквато е Искам да кажа.  Peace Ако сте наясно кой какъв е и защо такъв е, надявам се, че ще вземете адекватни мерки. Аз нямам подозрения. Не съм толкова добър конспиратор явно и подобни игри са ми далеч от мирогледа. Какви доказателства мога да имам за мулти акаунти, да не съм в КГБ или МОСАД.

Вчера имаше много грозни обиди в темата, докладвах един пост на Чек, а и смятам, че не съм единствената, която е реагирала. Кога се дава бан? И за какво? Сега, ако тръгна да обиждам наляво и надясно, че някой е имбецил и да го заплашвам, ще си получа ли заслуженото или ще се размина просто с едно предупреждение на ЛС? Преди време бяхте доста по-строги. Носталгично ми е.

Общи условия

Активация на акаунт