Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 969 056
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 915
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=862711.0;topicrefid=19 - Може ли темата да бъде закована? Благодаря!

# 916
За да не влизаме повече в излишни полемики, искам да попитам само, конкретно сигнализирания пост от мен като обиден, не се счита от Вас за такъв или да го сигнализирам отново за преразглеждане?

# 917
  • Sofia
И аз за това идвам. Проверих-Споделете си е в Клюкарника.
Да. В Развлечение е.
Моя е грешката. Доста дълго флуктуираше докато си намери мястото.
И доста се различава от първоначалния си вид.

# 918
  • София
Да се цитирам и пак да помоля нека темата бъде закована идеята и е да е информционна. Много благодаря

# 919
Едно предложение за функцията Анонимен - дайте възможност да се пускат теми от Анонимен в Семейни отношения. Сега обикалят по чужди теми в СО и вметват свои проблеми, които често нямат нищо общо с основната тема.

# 920
Едно предложение за функцията Анонимен - дайте възможност да се пускат теми от Анонимен в Семейни отношения. Сега обикалят по чужди теми в СО и вметват свои проблеми, които често нямат нищо общо с основната тема.

Нали имаше някаква обща тема в СО, където могат анонимно да си изливат душите?

# 921

Нали имаше някаква обща тема в СО, където могат анонимно да си изливат душите?

Имаше, но не се ползва. Вместо това се ходи по чужди теми с "А какво мислите за моя подобен казус". Не мисля, че е особено коректно към автора на темата. Общо взето и не получават отговори. Затова ми се струва, че ще е добра възможност ако желаеш, да можеш да пуснеш тема анонимно, вместо s мултиакаунтинг, както се прави вероятно.

# 922
Отново-форумът се зарежда много бавно. Вчера цяла вечер имаше моменти, в които изобщо не можеше да се влезе, ако заредеше отнемаше по много време.
Помолих и други потребители от УК да отворят и при тях е същото.

С мобилната версия през телефон няма проблем.

# 923
Защо сте трили мои постове. Какъв ви е проблема. На кой пак не уйдисах. Не мога да повярвам, че съм единствената черна овца. Вие сте админи, безпристрастни ли сте.

Последна редакция: пт, 07 авг 2015, 20:43 от Фафла с чуден крем

# 924
  • Sofia
Спам и оффтопици.
Бъркате темата със спамочата.
Препоръчвам да си осъвремените информацията за правилата тук.
Емотиконните, както и последователните публикации са в разрез с тях.
МА е объщение за други места.

# 925
Спам и оффтопици.
Бъркате темата със спамочата.

Мхм. Вие, четете, вероятно и може би, надяваме се. Но сте субективни. Винаги сте били. И няма как да те нарека с ника ти - баща ми е починал и е гавра да те наричам "Татти". И никога не бих те нарекла. Ако е било - минало е, проявила съм уважение. Идиотка. ooooh!

ПП Имаш непоносимост към определени потребители ли Thinking или си обективен Администратор. ПП ... НЕ ОЧАКВАМ ОТГОВОР....

СПРИ ДА СЕ ЗАЯЖДАШ С МЕН, ГУЩЕР.

Последна редакция: пт, 07 авг 2015, 21:33 от Фафла с чуден крем

# 926
  • Sofia
Няма да коментирам неадекватността на последната Ви публикация.
Тук има правила, които явно не Ви изнасят.
Явно компромисите, които сме направили с Вас, са били абсолютно безсмислени.
Всичко добро!

# 927
  • ту тук, ту там
От няколко дни отново имам постоянно изскачащ прозорец за ЛС. Моля да ми го изчистите както преди.  Praynig

# 928
При мен изскачащия прозорец за ЛС е на мобилната версия само.

# 929
  • ту тук, ту там
Да, да, за мобилната става въпрос. Миналата седмица се оказа, че само аз имам такъв проблем в един момент и се наложи да изпратя допълнителна информация, след което ми изчистиха проблема!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт