Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 969 249
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 975
Mamma, наистина ставаше това, което  Caroline е описала.
Днес не съм обърнала внимание дали се случва, но реших, че има нужда от време да се синхронизират нещата след прехвърлянето и не съм съобщавала за проблема.

# 976
Благодаря!
Не бе засечен и докладван досега този проблем. Успях да го възпроизведа и аз при мен.
Не е при всяко известие.
Отбелязах и препратих.

# 977
Моя приятелка има наложен Бан- мултиакаунтинг,  та ме помоли да Ви попитам до кога ще е така? Това завинаги и е?

# 978
  • Sofia
Вашата приятелка добре се е позабавлявала с потребителите ни през последната половин година и да, забраната е окончателна.

# 979
Тъй, като тя смята, че не знае в какво се изразява нейната грешка иска да попита Вас , защо се е стигнало до там. Извинявам се, че пиша от нейно име, но тъй, като  новите регистрации са забранени и няма как да разрешим проблема. Жената втора седмица е с бан по неясни за нея  причини.

# 980
  • София
Татти, темата за Смешките при мен вече се зарежда нормално. Благодаря  Peace
(Обърках темите-за другата е поста, но не мога да го изтрия през мобилната).

# 981
  • Sofia
Тъй, като тя смята, че не знае в какво се изразява нейната грешка иска да попита Вас , защо се е стигнало до там. Извинявам се, че пиша от нейно име, но тъй, като  новите регистрации са забранени и няма как да разрешим проблема. Жената втора седмица е с бан по неясни за нея  причини.
Грешката и се нарича мултиакаутинг= регистриране на повече от един потребителски профил от едно лице. Видно е, че се пробва и в момента. Пише го изрично в забраната и причините са пределно ясни.

# 982
Ако пиша в някоя тема като Анонимен, тя ще ми се появява ли в Нови отговори?

# 983
# 984

На мен ми се появява. Има определена тема, в която никога не съм писала с ника си, винаги го правя като анонимна и винаги е в Нови отговори.

# 985
  • Sofia
А, извинявам се, поправили сме го.
Появява се. Все пак ако и анонимен си е ваш пост.

# 986
  • Варна
Здравейте, моля за вашето съдействие относно :

1, отключете ( тема 176 по поредност )

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=862145.0;topicrefid=4

2, заключете ( тема 114 по поредност )

http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=861999.0;;19

Благодаря!

# 987
Здравейте, имам следния проблем: следя много теми от различни групи. Броячът за "Известия" и "Отговори" започна да показва произволен брой "Известия" и "Отговори", когато отварям различни раздели и теми. Теми, които съм прегледала продължават да стоят в Известия, въпреки че няма нови отговори, след като съм ги прегледала. Опитах се да маркирам всички теми като прочетени, но не се получи успешно, опитах и да спра известяването пак на всички теми - пак неуспешно. Бих искала да спра известяването на всички теми, които следя и да се изчистят броячите "Известия" и "Отговори" на нула, за да мога после да си добавя темите, които ме интересуват наново, тъй като в момента е каша.

# 988
  • Телиш/Плевен
Здравейте, имам следния проблем: следя много теми от различни групи. Броячът за "Известия" и "Отговори" започна да показва произволен брой "Известия" и "Отговори", когато отварям различни раздели и теми. Теми, които съм прегледала продължават да стоят в Известия, въпреки че няма нови отговори, след като съм ги прегледала. Опитах се да маркирам всички теми като прочетени, но не се получи успешно, опитах и да спра известяването пак на всички теми - пак неуспешно. Бих искала да спра известяването на всички теми, които следя и да се изчистят броячите "Известия" и "Отговори" на нула, за да мога после да си добавя темите, които ме интересуват наново, тъй като в момента е каша.
Проблемът е от форума и би трябвало скоро да бъде решен, в момента много потребители го имат и са писали в тази тема. Peace

# 989
Благодаря, значи не е само в моя профил. Дано да се оправи бързо, че всичките ми теми брутално се омешаха   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт