Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 957 058
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 1 395
Може ли, моля, някой модератор да внесе разяснение тук Някаква жена разнася лъжи по мой адрес и не ми е никак приятно. Твърди, че имало мои постинги с обиди към другите, които били изтрити от модератор. Вие поне може да виждате всичко публикувано, моля за кратка намеса. Към всичко мога да проявя разбиране, но не и към клеветите. Благодаря!

# 1 396
Редактирах информацията.

Може ли, моля, някой модератор да внесе разяснение...
Прегледах обстойно всички изтрити Ваши публикации от тази тема.
Общият им брой е 10, като 6 от тях са премахнати заедно с други публикации заради страничен разговор, но в тях категорично няма "обиди и грозни квалификации". Другите 4 публикации са свързани с лична разпра с друг потребител (още съвсем в началото на темата - 06.09.), като само една от тях мога да кажа, че излиза извън рамките на добрия тон.

# 1 397
Благодаря, Мамма!

Позволявате ли ми да копирам отговора Ви в темата, за да бъдат наясно и другите потребители? Ще редактирам във вече написания постинг от преди час и с това за мен спорът е приключил. Особено ми е важно, защото въпросната жена твърди пред всички в темата, че аз съм била обиждала толкова много, че не трябвало въобще да се обръщам към модератор. Което също намирам за адски нагло.

Съжалявам, че трябваше да се обърна към Вас и Ви занимавам точно с това в събота следобед. Към клеветниците обаче изпитвам нетърпимост.

# 1 398
Публикувайте го, но по-късно ще разчистя темата от тези съвсем странични публикации и разговори, нямащи общо с дискусията.

# 1 399
Моля, дайте ни поне ден. Държа, тъй като като съм неанонимен потребител, а темта е доста емоционална, да го прочетат повече хора и да изчистя тази глупост от моя ник.  Peace

# 1 400
  • Другата България
От два дни ми се получава едно наслагване на мнения, все едно страница се отваря върху друга, и при скролване постепенно изчезва. Направих подобие на снимка Mr. Green уж умишлено я обърнах, за да се разбере по - добре какво имам предвид, дано става ясно. Мнението на Ли Лу /първото на страницата/ всъщност идва в празното поле отляво на полето за писане, под последното, което отново е нейно, рекламите за отслабване  Laughing и лентата с номерата на страниците.
Чистя кеша редовно...
http://prikachi.com/images.php?images/146/8411146e.jpg

# 1 401
Какъв браузер е това (вид и версия)?

Преди два дни имаше промени в бутона за споделяне във фейсбук (външен код), който чупеше страниците доста неприятно и тогава бяха направени промени по нашия код за избягване на този неприятен ефект.

# 1 402
От два дни ми се получава едно наслагване на мнения, все едно страница се отваря върху друга, и при скролване постепенно изчезва. Направих подобие на снимка Mr. Green уж умишлено я обърнах, за да се разбере по - добре какво имам предвид, дано става ясно. Мнението на Ли Лу /първото на страницата/ всъщност идва в празното поле отляво на полето за писане, под последното, което отново е нейно, рекламите за отслабване  Laughing и лентата с номерата на страниците.
Чистя кеша редовно...
http://prikachi.com/images.php?images/146/8411146e.jpg
При мен се получава нещо подобно. И аз чистих кеша, но на моменти е същото.
На Хром съм.

# 1 403
  • Другата България
С хром съм.

# 1 404
"На моменти" означава ли, че не е на всяка страница и винаги?
Merri_An, при Вас също ли е на моменти?

Само в тема ли се случва?
В една и съща тема всеки път ли се получава? Т.е. при рефреш на страницата оправя ли се?

# 1 405
  • Другата България
Мамма, на моменти, да, извинявам се, че не съм уточнила. Не е само в тази тема, произволно. Не съм пробвала с рефреш, не съм се сетила, при следващ случай ако има ще пробвам и ще пиша.

# 1 406
Имах предвид дали само при четене на тема се проявява този ефект или има проблеми и при изгледа на група, на заглавна страница или на лични съобщения например.

Моля, обърнете внимание дали когато се прояви този проблем има заредена дадена реклама и дали е една и съща. Рекламите под темите се подават външно и допускам, че би имало възможност и дадена реклама да предизвиква този ефект.

Аз не ползвам по подразбиране Хром, но след сигнала го пуснах и зареждам различни страници, но за жалост не мога да предизвикам този ефект, така че да успея да локализирам "виновника".

# 1 407
"На моменти" означава ли, че не е на всяка страница и винаги?

Не е на всяка страница и винаги.
Понякога се оправя при рефреш.
 Сега установих, че ако се опитам да маркирам тези места,  
страницата се оправя.
Интересно!
Ще обърна внимание и на рекламите.
Насича се при четене на страница и когато преглеждам "От моите групи".
Благодаря, Mamma!

# 1 408
  • Другата България
Имах предвид дали само при четене на тема се проявява този ефект или има проблеми и при изгледа на група, на заглавна страница или на лични съобщения например.

При мен, засега, е само при четене на тема. Която и да е. При нищо друго от изброените не съм забелязала да се проявява.
"Оправя" се, като скролвам нагоре - надолу.
Ще обърна внимание на рекламите и ако се прояви, ще рефрешна.
Благодаря и аз!

# 1 409
Аз благодаря!
Ще тестваме на всички възможни компютри с Хром и се надявам да го "хванем" бързо, така че в понеделник още сутринта да може да бъде отстранен проблемът, ако е в нашия код, или изолиран, ако се дължи на външен.

Общи условия

Активация на акаунт